Tulpar 7 V20 laptopa Windows 11 nasıl yüklenir?

majestictale15

Hectopat
Daha önce Rufus ile hazırladığım(gereksinimleri kaldırma yaptım) Windows 11'i laptopuma yüklerken TPM 2.0 hatası almıştım. Servise götürüp BIOS güncellemesi yaptırdım ama yine hata verdi bu yüzden tekrar Windows 10 yükledim. Key ile tekrar denemek istiyorum. Windows sitesinden indirdiğim sistem durumu uygulamasında gereksinimleri karşılıyor olarak görünüyor. Ayarlarda Windows 11 yükseltme sekmesi de çıkmıyor. Hangi yolu izlemeliyim?
Laptop Tulpar 7 v20.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    317,9 KB · Görüntüleme: 7
Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce Rufus ile hazırladığım(gereksinimleri kaldırma yaptım) Windows 11'i laptopuma yüklerken TPM 2.0 hatası almıştım. Servise götürüp BIOS güncellemesi yaptırdım ama yine hata verdi bu yüzden tekrar Windows 10 yükledim. Key ile tekrar denemek istiyorum. Windows sitesinden indirdiğim sistem durumu uygulamasında gereksinimleri karşılıyor olarak görünüyor. Ayarlarda Windows 11 yükseltme sekmesi de çıkmıyor. Hangi yolu izlemeliyim?
Laptop Tulpar 7 v20.

Windows 11 yükleme yardımcısı ya da USB'ye Windows 11 ISO'su yazdırarak geçiş yapabilirsiniz. Tavsiyem temiz kurulumdur.

TPM 2.0 hatası alıyorum yükleme yaparken. Monster'ın yeni PC'lerinde BIOS ekranında TPM açma var ancak benimkinde bulunmuyor.

Güncel olarak tekrar denediğinizde hata devam ediyor mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı