Tulpar notebook hakkında fikirleriniz

Benim en çok dikkatimi çeken Xmg'nin laptop için harici soğutucusu. (Oasis) Şunu izleyip de hayran kalmamak elde değil. Monster bence bunu bir şekilde cihazlarına getirmeli. Bunun dışında ne kadar ekmek o kadar köfte mantığı malum her ülke için geçerli. Ülkemizde Clevo kasalar çıkmaya devam edecektir çünkü ülkemizin ekonomisi de ortada ancak Tulpar için kaliteyi biraz artırması mantıklı özellikle bileşenler konusunda. Yani Clevo kötü ancak ucuzsa Tulpar da pahalı ancak kaliteli olmak zorunda. Bence Monster'ın bu iki ayrımı daha da netleştirmesi gerekiyor düşüncesindeyim.
Oasis zaten harika bir cihaz.
Ama ne kadar ekmek o kadar köfte tamamen doğru.

Monster'a 12. nesil laptoplar gelmiş ama fiyatlar piyasanın üstünde gibi geldi. Monster'da bile fiyatlar böyleyse sonumuz kötü. Şahsen Monster'ın 12. nesil laptoplarını bekliyordum daha ucuz olur diye ama bu fiyatları gördükten sonra HP Victus alacağım büyük ihtimal.

Monster'a 12. nesil laptoplar gelmiş ama fiyatlar piyasanın üstünde gibi geldi. Monster'da bile fiyatlar böyleyse sonumuz kötü. Şahsen Monster'ın 12. nesil laptoplarını bekliyordum daha ucuz olur diye ama bu fiyatları gördükten sonra HP Victus alacağım büyük ihtimal.

Yuh o ne fiyat?

Aynen :D

Mantıklı değil

Zaten değil.

v20.5'e 30.000 fiyat fazla yüksek geldi. Gerçi ülkenin geldiği durum ortada. O fiyata çıktıktan sonra 11. nesile sahip v21.7 almak çok daha mantıklı. Almayı düşünen bence v21.7'ye bakmalı. (stoklar tükenmeden) 12. nesil v21.7 çıkarsa fiyatlar ne seviyeye çıkar düşünmek bile istemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı