Tulpar T5 v17.1 oyun performansında düşüş

İşletim sistemi
Windows 10

SerpentLegion

Yoctopat
Daha fazla  
İyi günler. 2 yıldır Monster Tulpar T5 v17.1 kullanmaktayım. Son 1 aydır oyun performansı konusunda büyük bir düşüş yaşamaktayım. Öncelikle söyleyeyim, cihazı aldığımdayım beri hiç bakım yaptırmadım, maalesef. Sorunun niçin kaynaklandığını kesin olarak bulmaya çalışıyorum. Pil ömrümü ölçtüğümde yüzde 50 kadar olduğunu gördüm. Oyun esnasında ise yaptığım testlerde CPU 95-96 derecelere, GPU ise 91-93 derecelere kadar çıkıyor. 3 ay öncesinde 75 FPS aldığım Call of Duty Black Ops Cold War'da bu akşam 20 FPS aldığımı görünce telaşlandım açıkçası. Acaba sorun notebook bakımında mı, notebook içi temizlenip termal macun yenilendiğinde bu sorun çözülür mü? Pil ömrümün yüzde 50 kalması performansımı etkiliyor mudur? Maalesef cevabını bilmediğim sorular olduğu için size danışmak istedim. Teşekkürler şimdiden.

Sistem özellikleri:
Intel Core i7-8750H
NVIDIA GTX 1060
16 GB RAM.
Windows 10 Home.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yerinizde olsam güzelce kutular monster'a gönderir öyle yapardım bu işlemi.

Hem üreticinin kendisi olduğundan sorun yaşama şansınız azalır hem de maliyet az olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…