Arkadaşlar bende Monster Tulpar T5 v19.2 var. Dün fazla ısınma nedeniyle bilgisayara ThrottleStop programıyla undervolt yapmak istedim. Benimle sistem özellikleri aynı olan bir laptoptan örnek aldım. Tüm ayarları onayladıktan 10 saniye sonra bilgisayar donup mavi ekran verdi. Mavi ekran verdikten sonra yeniden başlatmaya başladı kendisini. Yeniden başlatırken ise siyah ekranda dondu ama fan ve klavye falan çalışıyordu. Bende bilgisayarı güç düğmesinden kapattım. Sonra bir daha güç düğmesine bastığımda bilgisayar açılmamaya başladı. Sadece klavye ışığı geliyordu ve fan sesi geliyordu çok az ondan 5 saniye sonra ise geri kapanıyordu. Bende şarj aletini çıkartım kabloyu yani ve 5 dakika bekledim. 5 dakika sonra bastığımda güç düğmesine bilgisayar sorunsuz açıldı. Açtığımda ThrottleStop programını bir daha açtım yaptığım ayarları geri almak için. Ama zaten galiba ben uygulamayı açmadan ayarlar çalışmıyormuş eski halinde kalıyormuş. Ben bunu bilmiyordum. Bilgisayar ThrottleStop'u bir daha açtığımda bir daha mavi ekran yedi. Bu sefer ise sıkıntı olmadan kendini yeniden başlattı. Bende ThrottleStop uygulamasını ve içindeki ThrottleStop. İni dosyasını sildim. Ondan sonra yaklaşık 2 saat bilgisayarı kullandım. Herhangi bir performans sorunu kasma donma görmedim. Arkadaşlar bu durum bilgisayarıma zarar vermiş midir? Vermemişse ben kesin olarak bu ThrottleStop'taki ayarları kapatabildim mi? Şu an eskisi gibi çalıştığını nasıl anlarım?