Hocam size önerim Monster'ın size gönderdiği USB'den driverları indirmeyin. 1 ay boyunca siyah ekran ile uğraştım.
Hangi modeli aldıysanız buradan sürücüleri teker teker indirin. Ayrıca ekran kartı driverını NVIDIA'nın kendi sitesinden indirmenizi öneririm. Buyurun link:
Notebook modellerine en yeni nesil işlemci ve ekran kartlarını kullanan Monster'ın, adını Türk mitolojisinden alan dizüstü bilgisayar serilerini inceleyin!
www.monsternotebook.com.tr
Ayrıca ben ilk günden beri Windows 11 kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım.
Hocam size gönderilen USB'de ki driverlar büyük ihtimalle Windows 11 ile uyumlu olmayacak ve bu yüzden sorun çıkarıcak. Belki sorunlu değildir sadece bende öyle olmuştur ama gene de kendi sitesinden indirmeniz daha doğru olur bana göre.
Ben yaklaşık 5 kez format attım bu siyah ekran sorunu yüzünden. Sorunun neden olduğunu anlamamıştım sonra aklıma sürücüleri de beraberinde formatlamak geldi ve sanırım düzeldi uzun zamandır siyah ekran olmuyor.
Hocam size gönderilen USB'de ki driverlar büyük ihtimalle Windows 11 ile uyumlu olmayacak ve bu yüzden sorun çıkarıcak. Belki sorunlu değildir sadece bende öyle olmuştur ama gene de kendi sitesinden indirmeniz daha doğru olur bana göre.
Ben yaklaşık 5 kez format attım bu siyah ekran sorunu yüzünden. Sorunun neden olduğunu anlamamıştım sonra aklıma sürücüleri de beraberinde formatlamak geldi ve sanırım düzeldi uzun zamandır siyah ekran olmuyor.