Tulpar T5 v20.3 ile Monster Teknik Servis deneyimi

Geçmiş olsun dostum, laptop mu alıyorsun kumar mı oynuyorsun belli değil.

Geçmiş olsun dostum, laptop mu alıyorsun kumar mı oynuyorsun belli değil.
Cihazı yaklaşık alalı 1 sene oldu en son Control Center kaldırarak devam etmiştim fakat artık böyle devam edemeyeceği anladım çünkü Control Center silmek = Performans kaybı bu kadar açık ve net kesin kabul etmeleri lazım çünkü Müşteri mağdur oldu diye not eklenmiş göreceğiz bakalım.

Umarım çözüme ulaşır ama ulaşabileceğini düşünmüyorum. Mağdur olmaya devam edeceksiniz. Monster onerilmemesinin nedenlerinden birisi de bu işte. Lafta müşteri memnuniyeti. Mağdur olan çok maalesef.

Hala kasa değişince sorunlar düzeliyor sanan kafalara anlatamıyoruz, bir de müşteri hizmetleri iyi ayağı çekiyorlar.

Hala kasa değişince sorunlar düzeliyor sanan kafalara anlatamıyoruz, bir de müşteri hizmetleri iyi ayağı çekiyorlar.
Zaten çözülmeyeceğini biliyorum T5 v20.3 kronik sorunlu bir cihaz ama hiç bir yetkili ile görüşemiyorum kimse yönlendirmesini yapmıyor ben servis notlarına zaten ekledim eğer cidden benim dediğim gibi bir kronik sorun varsa bana T5 v20.3 değil daha üst bir model vermeniz gerekir diye 2-3 kez not ekledim zatem eğer bu yeni gelen cihazda da problem çıkarırsa tamir kabul etmeyip direkt üst model için kendilerini zorlamaya başlayacağım.

2 ay sonra onda da mavi ekran yersin rahat ol

Kaça aldın bu ara da?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…