Cihazımı bakım için servise göndermeyi düşünüyorum ve sıcaklık probleminden dolayı sıvı termal macun kullanılmasını istiyorum. Ancak bilgim olmayan bazı şeyler var;
-Bu cihazın işlemcisi ve ekran kartına sıvı termal macun uygulanır mı? ( i7 11800H- 3060 )
-Sıvı metal macunu kendim alıp cihazla birlikte servise göndersem serviste benim aldığım macunu kullanırlar mı?
-Hem işlemci hem ekran kartına uygulanması mümkünse iki adet mi macun almam gerekiyor?
Sitesinde CPU ve GPU'da sıvı macun kullanan cihazların yenilenmesine gerek yok diyor. Ancak sadece GPU'da sıvı macun kullanılmışsa yenileme yapılıyormuş. Yani sonuç olarak sadece GPU'ya sürüyorlar sanırım.
Sitesinde CPU ve GPU'da sıvı macun kullanan cihazların yenilenmesine gerek yok diyor. Ancak sadece GPU'da sıvı macun kullanılmışsa yenileme yapılıyormuş. Yani sonuç olarak sadece GPU'ya sürüyorlar sanırım.
Eğer uygulamazlarsa ve gönderirlerse kendim sıvı termal macun ve ısı bandı alsam evde uygulayabilir miyim ? Yardımcı video falan izleyerek yapabileceğim birşey mi ?
Eğer uygulamazlarsa ve gönderirlerse kendim sıvı termal macun ve ısı bandı alsam evde uygulayabilir miyim? Yardımcı video falan izleyerek yapabileceğim bir şey mi?
Hocam bir de şunu sorayım ; cihazın mevcut Ram'i 8x2 şeklinde ben bunu 16x2 yapmak istiyorum. Serviste ücret karşılığı ekliyorlarmış ama hangi marka takıyorlar bilgim yok. Sence kendim alıp öyle mi eklettireyim yoksa teknik servisin verdiğini mi taktırayım ?
Hocam bir de şunu sorayım ; cihazın mevcut Ram'i 8x2 şeklinde ben bunu 16x2 yapmak istiyorum. Serviste ücret karşılığı ekliyorlarmış ama hangi marka takıyorlar bilgim yok. Sence kendim alıp öyle mi eklettireyim yoksa teknik servisin verdiğini mi taktırayım ?