Çözüldü Tulpar T5 V21.6 Laptopta Mavi Ekran Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

welponkurt

Kilopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
NVMe WD Green SN350 1TB
Ekran kartı
NVIDIA GeForce RTX 3060 Laptop GPU
Anakart
MONSTER TULPAR T5 V21.6
İşlemci
Intel® Core™ i7-11800H CPU @ 2.30GHz
RAM: 8x2 GB
SSD modeli: NVMe WD Green SN350 1TB
Ekran kartı: NVIDIA GeForce RTX 3060 Laptop GPU
Anakart: Monster Tulpar T5 V21.6
İşlemci: Intel Core i7-11800H CPU @ 2.30GHz
GDrive linki: New folder – Google Drive

Son iki gündür internette gezinirken(yayın izlerken) bilgisayar nedenini bilmediğim bir şekilde 2 3 saniye takılıp mavi ekran verip kapanıyor ve tekrar açılıyor. Minidump dosyalarını GDrive'a yükledim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
RAM'ler sıkıntılı gözüküyor. RAM ayarlarıyla hiç oynadın mı? Oynamadıysan doğrudan Monster yetkili servisine git. Teknik destek alman gerekiyor bundan sonrası için.

Ram ayarları da olması gerektiği gibi görünüyor. Geçmiş olsun.

RAM'le ilgili herhangi bir ayar yaptın mı? Memory corruption hatası yemişsin. RAM testi yapmadıysan bir kontrol et RAM'leri. Test sırasında bilgisayar başından ayrılma.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1 yıl önce gibi yine mavi ekran sorunu yaşıyordum. RAM'de sorun olmuştu laptopun garantisi olduğu için RAM'i değiştirtmiştim. Bir ayar yapmadım diye hatırlıyorum. Sabah videodaki adımları yapar gelişmeleri yazarım, teşekkürler.

HTML raporu linki: test s - Google Drive

Biraz fazla kötü sanki .d

@181951 yeni mesaj yazdım ama düzenlendi olarak attı bildirim gitmemiştir diye etiketliyim dedim kusura bakma.

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    83,1 KB · Görüntüleme: 26
  • 2.jpg
    100,9 KB · Görüntüleme: 17
  • 3.jpg
    62 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
RAM'ler sıkıntılı gözüküyor. RAM ayarlarıyla hiç oynadın mı? Oynamadıysan doğrudan Monster yetkili servisine git. Teknik destek alman gerekiyor bundan sonrası için.

Ram ayarları da olması gerektiği gibi görünüyor. Geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Çözüm
Yine değiştirilir büyük ihtimal ama gelecekte yine aynı problemi yaşarım gibi. Peki kendim başka RAM taksam olur mu?

Yine değiştirilir büyük ihtimal ama gelecekte yine aynı problemi yaşarım gibi. Peki kendim başka RAM taksam olur mu?

Monster laptoplardaki mevcut RAM'ler lehimli mi değil mi bilmiyorum. Ek yükseltme yaparken RAM takabilirsin. Onun harici firmaya göstermen/sorman gerekiyor tam bilgi almak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…