Son iki gündür internette gezinirken(yayın izlerken) bilgisayar nedenini bilmediğim bir şekilde 2 3 saniye takılıp mavi ekran verip kapanıyor ve tekrar açılıyor. Minidump dosyalarını GDrive'a yükledim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
RAM'ler sıkıntılı gözüküyor. RAM ayarlarıyla hiç oynadın mı? Oynamadıysan doğrudan Monster yetkili servisine git. Teknik destek alman gerekiyor bundan sonrası için.
Ram ayarları da olması gerektiği gibi görünüyor. Geçmiş olsun.
RAM'le ilgili herhangi bir ayar yaptın mı? Memory corruption hatası yemişsin. RAM testi yapmadıysan bir kontrol et RAM'leri. Test sırasında bilgisayar başından ayrılma.
RAM'le ilgili herhangi bir ayar yaptın mı? Memory corruption hatası yemişsin. RAM testi yapmadıysan bir kontrol et RAM'leri. Test sırasında bilgisayar başından ayrılma.
1 yıl önce gibi yine mavi ekran sorunu yaşıyordum. RAM'de sorun olmuştu laptopun garantisi olduğu için RAM'i değiştirtmiştim. Bir ayar yapmadım diye hatırlıyorum. Sabah videodaki adımları yapar gelişmeleri yazarım, teşekkürler.
RAM'ler sıkıntılı gözüküyor. RAM ayarlarıyla hiç oynadın mı? Oynamadıysan doğrudan Monster yetkili servisine git. Teknik destek alman gerekiyor bundan sonrası için.
Monster laptoplardaki mevcut RAM'ler lehimli mi değil mi bilmiyorum. Ek yükseltme yaparken RAM takabilirsin. Onun harici firmaya göstermen/sorman gerekiyor tam bilgi almak için.
Monster laptoplardaki mevcut RAM'ler lehimli mi değil mi bilmiyorum. Ek yükseltme yaparken RAM takabilirsin. Onun harici firmaya göstermen/sorman gerekiyor tam bilgi almak için.