Tulpar T5 v22.1 için T5 22.1 geçerli mi?

Enes ÜLKER

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Monster her ne kadar pek iyi bir nama sahip olmasa bile T7 v22.1 modeli çoğu kişi tarafından övülüyordu diye hatırlıyorum. Peki bu durum T5 v22.1 modeli içinde geçerli midir bu cihaz hakkında herhangi bir açıklama inceleme vesaireye rastlamadım cihaz linktedir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam stoklar 1-2 haftaya yenilenir. T5 yerine daha performanslı T7 geçin. T5 sorunlarını bilmiyorum ama performans olarak T7'den biraz düşük kalıyor diye duymuştum.

Merhaba arkadaşlar, Monster her ne kadar pek iyi bir nama sahip olmasa bile T7 v22.1 modeli çoğu kişi tarafından övülüyordu diye hatırlıyorum. Peki bu durum T5 v22.1 modeli içinde geçerli midir bu cihaz hakkında herhangi bir açıklama inceleme vesaireye rastlamadım cihaz linktedir.

Başlık yanlış hocam.

Başlık yanlış hocam.

Fark ettim onu hocam ben aslında başlığa sadece Tulpar T5 22.1 yazmıştım sistem otomatik olarak böyle düzeltti sanırım. Başlığı nasıl değiştireceğimi de bilmiyorum.
Hocam stoklar 1-2 haftaya yenilenir. T5 yerine daha performanslı T7 geçin. T5 sorunlarını bilmiyorum ama performans olarak t7'den biraz düşük kalıyor diye duymuştum.

T7 22.1 artık üretilmiyor diye biliyorum kral ne zamandır stoklarda yok olarak gözüküyor o model.
Fark ettim onu hocam ben aslında başlığa sadece Tulpar T5 22.1 yazmıştım sistem otomatik olarak böyle düzeltti sanırım. Başlığı nasıl değiştireceğimi de bilmiyorum.

T7 22.1 artık üretilmiyor diye biliyorum kral ne zamandır stoklarda yok olarak gözüküyor o model.

Aslında T7 21.5 modeli de mevcut o model nasıldır hocam bir bilginiz var mı?

Son düzenleme:

T7 tongfang T5 Clevo üretimi. Sırf bu yüzden bile önerilmez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı