Tulpar T5 v23.3.2 vs ASUS TUF Gaming A15

Bütçe
30000-35000

mechanigma

Yoctopat
Daha fazla  
Asus tuf A15

Monster

Merhaba, bu 2 laptop arasında kararsız kaldım, hangisini önerirsiniz? 2'sinden birini almayı düşünüyorum. Başka seçenek önerilerine kapalıyım.
Daha önce HP Victus aldım ancak kronik fan sorunu sebebiyle iade ettim. Acer'a de sıcak bakmıyorum. Lenovo baktım ancak ekranı kalitesiz geldiği için eledim.
Monster Abra kullanıp memnun kalmayan arkadaşlar, sadece Monster ismini görüp modelden bağımsız kötü yorum yapmazsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gpu ağırlıklı oyunlar için MONSTER.
Cpu ağırlıklı oyunlar için ASUS A15.

Monster'in Abra serisinin kronik sorunları olduğunu söylüyorlar ama tulpar kullanıyorum, memnunum.

İkisinin gücünde ASUS A15 daha iyi ama Gpu ağırlıklı ise MONSTER.

Asus tuf A15

Monster

Merhaba, bu 2 laptop arasında kararsız kaldım, hangisini önerirsiniz? 2'sinden birini almayı düşünüyorum. Başka seçenek önerilerine kapalıyım.
Daha önce HP Victus aldım ancak kronik fan sorunu sebebiyle iade ettim. Acer'a de sıcak bakmıyorum. Lenovo baktım ancak ekranı kalitesiz geldiği için eledim.
Monster Abra kullanıp memnun kalmayan arkadaşlar, sadece Monster ismini görüp modelden bağımsız kötü yorum yapmazsa sevinirim.
Tulpar tabii ki. Limitsiz bir cihaz. Ayrica nitro 5 alin. En iyilerinden cunku.

Acer'e sıcak bakmamanızın sebebi nedir? Bu fiyata alabileceğiniz o kadar güzel laptop varken başka seçeneklere kapalı olmanızı anlamadım, ikisi arasında kaldıysanız da Monster alın, DDR4 olması kötü ama.

Aa evet Monster'in RAM DDR4 müş fark etmemişim

Acer'de de çok sorun yaşayan gördüm. Ve Acer nitro 5'lerde hep RAM takviyesi yapılması gerekiyor. Bunu yapmak istemedim. Peki şöyle sorayım kullanırken DDR4- DDR5 farkını mı daha çok hissederim yoksa RTX4060 - RTX4050 mi?

Acer'de de çok sorun yaşayan gördüm. Ve Acer nitro 5'lerde hep RAM takviyesi yapılması gerekiyor. Bunu yapmak istemedim. Peki şöyle sorayım kullanırken DDR4- DDR5 farkını mı daha çok hissederim yoksa RTX4060 - RTX4050 mi?
Evet,Ryzen işlemcilerde dual ram kullanmalısın.İkinci soru rtx 4060 farkını daha çok hissedersin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı