Tulpar T5 v23.3.2 vs ASUS TUF Gaming A15

Bütçe
30000-35000
Acer'de de çok sorun yaşayan gördüm. Ve Acer nitro 5'lerde hep RAM takviyesi yapılması gerekiyor. Bunu yapmak istemedim. Peki şöyle sorayım kullanırken DDR4- DDR5 farkını mı daha çok hissederim yoksa RTX4060 - RTX4050 mi?
İkisinin de kendine göre artı ve eksileri var. Ben güncellikten yana olduğum için DDR5 4050 tercih ederdim. Ha bir de bütçeniz artarsa saydıklarınızdan hariç olarak bunu tavsiye ederim.

Acer'de de çok sorun yaşayan gördüm. Ve Acer Nitro 5'lerde hep RAM takviyesi yapılması gerekiyor. Bunu yapmak istemedim. Peki şöyle sorayım kullanırken DDR4- DDR5 farkını mı daha çok hissederim yoksa RTX4060 - RTX4050 mi?

Acer'da sorun yasayan bir bolum yok şu an. Eski Nitro'lar kotu idi ancak şu anki Nitro'lar 105W'de 97 derece goruyor. Bu cok iyi bir deger. Mesela G900 cihazim ise 30W'de 96 derece goruyor. 30K alti Nitrolarda evet 8GB olarak geliyor cogu ancak garantiyi bozmuyor ve cok basit bir islem takviye yapmak. +1K olarak dusunun.

Acer'da sorun yasayan bir bolum yok şu an. Eski Nitro'lar kotu idi ancak şu anki Nitro'lar 105W'de 97 derece goruyor. Bu cok iyi bir deger. Mesela G900 cihazim ise 30W'de 96 derece goruyor. 30K alti Nitrolarda evet 8GB olarak geliyor cogu ancak garantiyi bozmuyor ve cok basit bir islem takviye yapmak. +1K olarak dusunun.
Acer kullanan ben hala sıkıntı yaşamadım :)

Dell'e de baktım ancak çok fazla mavi ekran hatası alan gördüm ve sanırım şarj adaptörü çok ağırmış. Acer'de 16 gb rtx4050'li önereceğiniz bir model var mı peki? 30-36k civarında

Dell'e de baktım ancak çok fazla mavi ekran hatası alan gördüm ve sanırım şarj adaptörü çok ağırmış. Acer'de 16 gb rtx4050'li önereceğiniz bir model var mı peki? 30-36k civarında
Eski kasanin yorumlari o. Sarj aleti butun Gaming urunlerde agir. Agirlik istemiyorsan MacBook, Thinkpad filan bak.

Monster Tulpar kullanan arkadaşlar, forumda daha önce çok gördüm bu termal macun olayı var. Monster çıkışında olanın değişmesi lazımmış. Onu değiştirmeden 6 ay-1 yıl kullansam sorun teşkil eder mi?

İkisi arasında Tulpar tercih edin. Macun değiştirmek lazim haberiniz olsun. Stok macunda cihaz patlıyor. MX-6 vs. sürebilirsiniz.
Bunu benim mi yapmam lazım? Ve ne kadar süre sonra bunu yapmalıyım?

Monster Tulpar kullanan arkadaşlar, forumda daha önce çok gördüm bu termal macun olayı var. Monster çıkışında olanın değişmesi lazımmış. Onu değiştirmeden 6 ay-1 yıl kullansam sorun teşkil eder mi?

Evet senin yapman lazim. 1 yil degistirmezsen iskence cekersin haberin olsun.

Sorun sürede değil aslında. MX-4'ün pump-out yapması. Yani işlevsiz kalması denebilir. Bunu ne kadar sürede yapacağı tam bilinemez ama çok kısa sürede pump-out yapıyor. Kendiniz yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı