Tulpar T6 v1.1 16 vs Acer Predator Helios Neo 16

Hangi modellerde thongfang kasa olduğunu nereden anlıyoruz hocam?

Hocam Clevo olanların klavyesinde sol üsttedir semboller.
TF yani thongfang ise ortadadır.
Monster bazen Clevo kasalar'da sembolleri ortada yaptığı için üçüncü resimde Touchpad'in altındaki çıkıntıdan TF yani thongfang olduğunu anlayabilirsiniz.

Aman hocam, Casper'ın excaliburlarının hepsi Clevo Casper belki de gördüğüm en sıkıntılı laptop firması olabilir, uzak durulması şiddetle tavsiye

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240725_132158_Opera.jpg
    203,8 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_20240725_132035_Opera.jpg
    62,7 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_20240725_132243_Opera.jpg
    218,9 KB · Görüntüleme: 27
Tam anlayamadım hocam. Klavye sembolü derken sayıların üzerindeki simgeler mi?

Mesela benim kullandığım kasa clevo mu? incecik olmasına rağmen hiç ısınma problemi yaşamıyorum.

Son düzenleme:
Tulpar T6 v1.1 16 kasası Clevo mu thongfang mı?

Tulpar T6 v1.1 16 kasası Clevo mu thongfang mı?
Thongfang kasa hocam şansınıza. T7ler clevo

Bu kasayı tulparlarda kullanmıyorlar artık. Bulsam hiç düşünmeden alırım.
Evet hocam Clevo diye gömüyoruz ama yabancı forumlarda Gaming kasası olduğu, sogutmalari iyi olduğu söyleniyor.

Maalesef adı çıkmış dokuza inmez sekize olayı yaşanıyor Monster ve Clevo firmalarında.

Thongfang kasa hocam şansınıza. T7ler clevo
O zaman ben bu hafta sonu gideyim, Tulpar'ı alayım. 2-3 ay sonra da bir monitör filan da alırım. Benim tabletim Samsung S9 Ultra. Onu monitöre bağlar, Dex ile ikinci ekran gibi kullanırım. Ya da monitörü erteler, RAM'leri 32x32 yaparım servisin de. Zamanla bir düzen oturturum artık.

Aynen hocam dual channel ram size çok iyi etki edecektir, yanında 400 liralık soğutucular var, onlardan almanız iyi olur, ama tulpar serisi soğutmada abra serisinden daha iyi diye biliyorum, siz yinede aklınızda bulundurun iyi şanslar dilerim!

Evet hocam sizin kasaniz Clevo mesela, sol üstte semboller.

O Clevo kasa falan değil, xmg Neo 15 Tongfang kasa aynı cihaz bende de var Tulpar T5 v21.1.3.

Ve sıvı metal var o cihazda o yüzden kolay kolay ısınmaz.

O Clevo kasa falan değil, xmg Neo 15 Tongfang kasa aynı cihaz bende de var Tulpar T5 v21.1.3.
Haklı olabilirsiniz hocam, bende dikkatli bakınca Touchpad tuşlarının olmadığını gördüm, dediğiniz olabilir, CPU Z ile bir bakmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…