Tulpar T7 20.5 alınır mı?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS ROG STRIX G513RM Ryzen 7 6800H , NVIDIA RTX 3060 140W, 16GB 4800MHz RAM, 512+500GB M2 SSD
Merhaba,
Intel gamer Days'te verilen oyunları yeni gördüm ve böyle olunca bende Tulpar 20.5'e yöneldim normalde fiyatı fazlaydı ama taksit seçeneği çok olunca babam onayladı ama liseye daha yeni geçtim babam üniversitede değiştirmem diyor. Bunu demeseydi tak diye alıyordum en azından üniversite zamanı içindeyken falan diyorum ona da yok diyor. Sizce alayım mı? Bilgisayar ile de alakalı yorum yaparsanız çok sevinirim kararımı saat 12'den önce vermem lazım yoksa gamer days bitecek. @Artoria Pendragon @messinicocugu

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel laptop ama şu an 12700H'ı soğutabiliyor mu o kasa bilmiyorum bir incelemesi yok bunu alabiliyorsan bunu al yoksa alabilirsin:

Güzel laptop ama şu an 12700H'ı soğutabiliyor mu o kasa bilmiyorum bir incelemesi yok bunu alabiliyorsan bunu al yoksa alabilirsin:

Hocam taksit muhabbetinden dolayı olmuyor. Bir de RTX 40 serisi gelecek yaz tatiline laptoplarda görürsek onu da beklemeyi düşünüyorum çünkü okul zamanı babam kaldıracak öyle yatacak makine yattıktan sonra da beklemek daha mantıklı geldi.

Bidahaki yaz tatilinden mi bahsediyorsunuz? 40 serisinin laptoplara cikmasi uzun sürer çünkü yakın bir zamanda çıkacak olsa da laptoplara gelmesi uzun sürer diye düşünüyorum, başka bir seçenek yoksa yapacak birşeyde yok.

Kampanya maalesef bitti son anda alacaktım ama site takıldı sonra da alamadım artık alsam mı almasam mı diye düşünüyorum alırsam Nitro 5'i alırım herhalde.

Hocam aynı durumdayız sizinle ya. Asus modelinde sıcaklıklar biraz yüksek gibi, Nitro 5'te ekran zayıf, 20.4'te de işlemci bir nesil geride. Kumar oynayıp 20.5 mi alsam diyorum ama macera aramaya da pek niyetim yok açıkçası.

Monster önermiyorum dostum, artık aynı paralara çok daha iyi alternatifler var. TUF serisinin eski modellerinde ısınma sorunu vardı ama artık yok, ROG STRIX serisi hiçbir şekilde ısınmıyor. Kaliteli, onu öneririm.

Hocam aynı durumdayız sizinle ya. ASUS modelinde sıcaklıklar biraz yüksek gibi, Nitro 5'te ekran zayıf, 20.4'te de işlemci bir nesil geride. Kumar oynayıp 20.5 mi alsam diyorum ama macera aramaya da pek niyetim yok açıkçası.

Dün o yüzden çok arada kaldım tam alayım dedim yukarıda okumuşsunuzdur süre bitti işte muhtemelen dolar olarak yapıp gelecek yıl alacağım.

Monster önermiyorum dostum, artık aynı paralara çok daha iyi alternatifler var. TUF serisinin eski modellerinde ısınma sorunu vardı ama artık yok, ROG STRIX serisi hiçbir şekilde ısınmıyor. Kaliteli, onu öneririm.

İşlemcisi 12500H'ye bile geçiliyor pek de istemiyordum zaten taksit imkanı pek de şey olmayınca istemedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı