Tulpar T7 V20.1 17.3" oyun bilgisayarı alınır mı?

memeory

Centipat
Katılım
28 Kasım 2019
Mesajlar
3
Monster hakkında bilgisi olan ve bu modeli ya da 15.3" olanını birebir kullananlar deneyimlerini ve yorumlarını paylaşabilir mi?
Bu laptop beni üzer mi? Kullanacağım şeyler:
1- Yazılımla uğraşacağım C#, Unity, JavaScript, c++ tarzı programlar kullanacağım.
2- Premier'e Pro, Photoshop CC tarzı programlar kullanacağım.
3- AutoCAD kullanacağım.
4- Bunlar dışında oyun olarak CS-GO, LOL tarzı oyunlarda uzun yıllar sorun yaşatacağını düşünmüyorum. FIFA'nın her sene yeni sürümünü oynacağımı düşünürsek tahmini ne kadar süre sonra zorlanır. Üst düzey oyunlara pek ilgim yok ama madem böyle bilgisayarım olacak tabii ki Battlefield tarzı yüksek donanım isteyen oyunları da oynarım herhangi bir sorun yaşar mıyım? Son olarak Forza Horizon 4 de bir sıkıntı yaşatır mı?

Son olarak 2 sorum var:
1- Dayanıklılığı nasıl malzeme kalitesi yani örneğin 2 gün sonra fanlar bozuldu diye garantiyle uğraşmayım.
2- Garanti servisi nasıl ilgili mi, başından mı savıyor?

Bunun dışında bu fiyat civarına daha iyisi veya daha iyi bir marka öneriniz varsa yazarsanız sevinirim.
 
Evet ürün bu videoyu izledim ancak kendi kanalları sonuçta kötü yanlarını söylemezler. O yüzden kullanıcı yorumunu merak ediyorum.
 
Son 2 soruyu bilmiyorum ama gerisinde sorun yaşamazsın diye düşünüyorum. AC Odyssey, Far Cry'ın son çıkanını falan sorunsuz oynatıyor. Yazılım programlarında da sorun çıkaracağını sanmıyorum. Güzel ürüne benziyor.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı