Tulpar T7 v20.2 alınır mı?

Bütçe
12000

Qiest

Decapat
Daha fazla  
6 Sene kullanmam gereken bir laptop almalıyım ve oyun oynamayi seviyorum. Orta düşük ayar takıntım olmasa da iyi olursa sevinirim. Hor kullanmam PC'yi, sizce 6 sene dayanir mi? Yazılım mühendisligi düşünüyorum.
Oynadıgım oyun türleri zaten çok zorlayacak oyun degiller; CS:GO, Valorant, LoL tarzı oyunlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatı özelliklerine göre iyi ancak Monster önermiyorlar sebebini de bilmiyorum oynadığın oyunlara bakarsak 1660 Ti bir laptop alabilirsiniz başka bir marka.

1660 Ti Laptoplar 2060'lara göre daha hızlı sönmez mi? Cünkü CS:GO LoL oynasam da genelde arada grafikli oyunlar da oynamak hoşuma gider.

Monster alınmaz. Malzeme kalitesi konusunda Excalibur'lar ile ikizdir her ne kadar performans ve bakım konusunda MSI ile yarışır olsa da. Kronik sorun gibi bir şey bu malzeme kalitesizliği Monster'larda ve Excalibur'larda.

Malzeme kalitesizligi dedigim model de varmış. İzledigim videolara nazaran. Ama müsteri temsilcileri iyiymis. Sorun olunca hallediyorlarmış hızlı şekilde.

Birincisi gereksiz mesaj ve işaret yazmayın.
Sorunuza gelirsek merak etmeyin öneri bizde çok. Monster ve Casper'dan uzak durun. HP, Lenovo, ASUS(benim favori markam),MSI alınabilir.
Bütçe tam olarak nedir?
11000 TL bütçe ama aynı özelliklere Monster'dan farklı bir marka yok.

Tavsiyem MSI üstüne olur. Daha kaliteli ama diğerleri de Monster'dan yüzlerce tık daha iyi.

Hocam bu iyi RAM'i 8 GB.
Hocam bu iyi RAM'i 8 GB.
Hocam niye üzgün attınız?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı