6 Sene kullanmam gereken bir laptop almalıyım ve oyun oynamayi seviyorum. Orta düşük ayar takıntım olmasa da iyi olursa sevinirim. Hor kullanmam PC'yi, sizce 6 sene dayanir mi? Yazılım mühendisligi düşünüyorum.
Oynadıgım oyun türleri zaten çok zorlayacak oyun degiller; CS:GO, Valorant, LoL tarzı oyunlar.
Fiyatı özelliklerine göre iyi ancak Monster önermiyorlar sebebini de bilmiyorum oynadığın oyunlara bakarsak 1660 Ti bir laptop alabilirsiniz başka bir marka.
Monster alınmaz. Malzeme kalitesi konusunda Excalibur'lar ile ikizdir her ne kadar performans ve bakım konusunda MSI ile yarışır olsa da. Kronik sorun gibi birşey bu malzeme kalitesizliği Monster'larda ve Excalibur'larda.
Fiyatı özelliklerine göre iyi ancak Monster önermiyorlar sebebini de bilmiyorum oynadığın oyunlara bakarsak 1660 Ti bir laptop alabilirsiniz başka bir marka.
Monster alınmaz. Malzeme kalitesi konusunda Excalibur'lar ile ikizdir her ne kadar performans ve bakım konusunda MSI ile yarışır olsa da. Kronik sorun gibi bir şey bu malzeme kalitesizliği Monster'larda ve Excalibur'larda.
Malzeme kalitesizligi dedigim model de varmış. İzledigim videolara nazaran. Ama müsteri temsilcileri iyiymis. Sorun olunca hallediyorlarmış hızlı şekilde.
Birincisi gereksiz mesaj ve işaret yazmayın.
Sorunuza gelirsek merak etmeyin öneri bizde çok. Monster ve Casper'dan uzak durun. HP, Lenovo, ASUS(benim favori markam),MSI alınabilir.
Bütçe tam olarak nedir?
Birincisi gereksiz mesaj ve işaret yazmayın.
Sorunuza gelirsek merak etmeyin öneri bizde çok. Monster ve Casper'dan uzak durun. HP, Lenovo, ASUS(benim favori markam),MSI alınabilir.
Bütçe tam olarak nedir?
MSI GL65 Leopard 10SDR-412XTR Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Asus FA506IU-BQ009 AMD Ryzen 7 4800H 16GB 512GB SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Tavsiyem MSI üstüne olur. Daha kaliteli ama diğerleri de Monster'dan yüzlerce tık daha iyi.
Asus FA506IV-HN304 AMD R9 4900H 8GB 512GB SSD RTX2060 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Asus FA506IV-HN304 AMD R9 4900H 8GB 512GB SSD RTX2060 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!