Hocam bu iyi RAM'i 8 GB.Asus FA506IV-HN304 AMD R9 4900H 8GB 512GB SSD RTX2060 Fiyatı
Asus FA506IV-HN304 AMD R9 4900H 8GB 512GB SSD RTX2060 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Hocam niye üzgün attınız?
Bütçeye 12K yazmış diye önerdim.Bütçe üstü ürün çünkü yoksa güzel ürün atmışsınız.
Ne alabailirim 11bin TL'ye 6 sene dayanabilecek düzeyde.
Birincisi gereksiz mesaj ve işaret yazmayın.
Sorunuza gelirsek merak etmeyin öneri bizde çok. Monster ve Casper'dan uzak durun. HP, Lenovo, ASUS(benim favori markam),MSI alınabilir.
Bütçe tam olarak nedir?
Monster alınmaz. Malzeme kalitesi konusunda Excalibur'lar ile ikizdir her ne kadar performans ve bakım konusunda MSI ile yarışır olsa da. Kronik sorun gibi bir şey bu malzeme kalitesizliği Monster'larda ve Excalibur'larda.
Monster'dan uzak durmanı tavsiye ederim.
Monster alırsanız taş çatlasa 3 sene kullanırsınız.
Ya hocam Allah aşkına Monster almayan ama buraya sadece Monster'e sallamaya gelenler var. Bende Abra alacaktım başka hesaptan konu açtım. İnsanlar kullanmadan salllıyor aynı bunlar gibi. Kullanıyorum 1 aydır Allah'a şükür hiçbir sorun yaşamadım arada çok ufak bazı şeyler oldu mesela yanlışlıkla ben ekranı ters döndürdüm hemen yazdım ve cevapladılar ayrıca çok samimiler arada sohbet etmeye gidebilirsin yani o derece. Elbette her teknolojik üründe olduğu bigi Monster'de de bazı sıkıntılar olabilir. Mesela çok şikayet edilen ölü piksel adamlar 1 ay boyunca iade edebiliyorsun. Onun dışında 15 gün de koşulsuz şartsız iadesi var. Kötü bir ürün gelme ihtimali 10 milyonda bir ama öyle bir imkan da olabilir bu nedenle karar elbette alacak kişinin. Normalde böyle yorumlarda banane sanki benim firmam mı der geçerdim ama artık gerçekten cahilce bilmeden konuşan insanlar çoğaldı. (10 milyonda 1 olsa dahi kötü çıkma olasılığı var ama onu da alacak kişi o riski alacak bu her şeyde olabilir )
Ya bırak yahu.
Sebep ne aldın kullandın 3 sene sonra bozuldu mu salllamayın şu forumda yahu.
Sizin gibiler yüzünden millet Monster alıyor sonra sürünüyor. Sizin sorun yaşamadıysanız diğer kişiler de yaşamayacak diye bir kural yok.
Ama sadece şans için 1660 ve 15.6 inçe düşmem mantıklı degil gibi. Ya zaten teknolojik bir şey aliyorum şansa baglı ben kuzenimle 4 kez ayni kulakligi aldim bazen benim ki sorunlu oluyordu bazen ikimizin ki de iyi oluyordu yani şahsi fikrim Monster almak olmazsa döner digerlerinden birini alirim.
(10 milyonda 1 olsa dahi kötü çıkma olasılığı var ama onu da alacak kişi o riski alacak bu her şeyde olabilir).