Buy MSI GL75 Leopard 10SDR-011 Gaming and Business Laptop (Intel i7-10750H 6-Core, 32GB RAM, 512GB PCIe SSD + 1TB HDD, 17.3" Full HD (1920x1080), NVIDIA GTX 1660 Ti, Wifi, Bluetooth, Webcam, Win 10 Pro) with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!
Asus ve Acer servisi olan SMS Infocomm yüzünden bu markalar alınmaz. Şayet servis değişirse düşünülebilir. Google üzerinden SMS Infocomm hakkında yorumlara bakarsanız bana hak vereceksiniz.
Cihazım servisten yeni geldi sorunu kökten çözüp 7 günde gönderdiler. SMS Infocomm yorumları kötü olsa da şahsen memnun kaldım. Bu biraz kumar gibi her serviste sorun olabilir.
Cihazım servisten yeni geldi sorunu kökten çözüp 7 günde gönderdiler. SMS ınfocomm yorumları kötü olsa da şahsen memnun kaldım. Bu biraz kumar gibi her serviste sorun olabilir.
Kumar kısmını bilmem ama yeni bilgisayarı yere düşürüp köşelerini kırmak, tornavida ile çizmek servislerin yapması gereken güzel ve örnek davranışlardan mı?
Kumar kısmını bilmem ama yeni bilgisayarı yere düşürüp köşelerini kırmak, tornavida ile çizmek servislerin yapması gereken güzel ve örnek davranışlardan mı?
Hocam tabii ki değil ancak sizde sorun olur a kişisinde olur ama b kişisinde olmaz. Bu a serviste de b serviste de olabilir. SMS'i savunamam ne benim ne babamın malı. Ben memnun kalmıştım ve bunu belirttim.