Tulpar T7 v20.3 1300 TL SSD önerisi

Bütçe
1300
1 TB zaten var elimde sanırım 512 işimi görür. Halihazırda Amazon'da bayağı uygun WD Black. Üstelik dram varmış sanırım.

Evet var tavsiyem WD Black veya üstte önerdiğim SX8100 oldukça iyi modeldir ve indirimde tercih sizin.

Hocam XPG güzel aslında bu RAM ve SSD işlerinde. Baktığımda sitesinde 3400/3000 diyor site 3400/2400 diyor. Aklım karıştı. Dram var diyor üstelik kime inanayım 😂

1TB modeli sitesinde yazan 512 GB'lık model 2000 MB yazma dikkatli bakarsanız. :D

DRAM var ayrıca. SX6000 Pro modelinde yok.

@Mansion, yanına alacağına dikkat etmemişim, bu konuda özür dilerim. Bakın ben attığınız ürünlere berbat demiyorum, daha iyi alternatifleri var diyorum, sizinle sürekli ama sürekli aynı tartışmayı yaşayıp bir sonuca varamıyoruz, artık buna bir dur mu desek? SX6000 kötü bir model değil ancak giriş seviyesi bir model, 1TB için fiyatı uygun olsa da 1300TL bütçede 1TB olarak P5 gibi daha iyi alternatifleri varken tercih edilmemeli. Gördüğüm yanlışları düzeltmeye çalışıyorum, siz de her attığınız ürünün sorununu söylediğimde sanki ürüne berbat demişim gibi tartışma çıkarıyorsunuz, sorun bundan ibaret. O zaman şöyle anlaşalım: Siz, attığınız ürünün sorunlarını söylediğimde berbat demişim gibi tartışma çıkarmamaya çalışın, ben de elimden geldiğince dikkatli olmaya çalışayım, olur da dikkatimden kaçan bir yer olursa beni uyarın, olur mu? Daha fazla tartışmak istemiyorum, sizin de bildiğiniz üzere bugünkü kotamı fazlasıyla doldurdum :) Umarım düzgünce anlatabilmişimdir de sonuç tatlıya bağlanır, iyi günler.

@KingTalesX, evet, SN750'de DRAM var, 660P'nin yanına 512GB olarak alınabilir, alternatif olarak bunu da düşünebilirsiniz:

@Mansion, yanına alacağına dikkat etmemişim, bu konuda özür dilerim. Bakın ben attığınız ürünlere berbat demiyorum, daha iyi alternatifleri var diyorum, sizinle sürekli ama sürekli aynı tartışmayı yaşayıp bir sonuca varamıyoruz, artık buna bir dur mu desek? SX6000 kötü bir model değil ancak giriş seviyesi bir model, 1TB için fiyatı uygun olsa da 1300TL bütçede 1TB olarak P5 gibi daha iyi alternatifleri varken tercih edilmemeli. Gördüğüm yanlışları düzeltmeye çalışıyorum, siz de her attığınız ürünün sorununu söylediğimde sanki ürüne berbat demişim gibi tartışma çıkarıyorsunuz, sorun bundan ibaret. O zaman şöyle anlaşalım: Siz, attığınız ürünün sorunlarını söylediğimde berbat demişim gibi tartışma çıkarmamaya çalışın, ben de elimden geldiğince dikkatli olmaya çalışayım, olur da dikkatimden kaçan bir yer olursa beni uyarın, olur mu? Daha fazla tartışmak istemiyorum, sizin de bildiğiniz üzere bugünkü kotamı fazlasıyla doldurdum :) Umarım düzgünce anlatabilmişimdir de sonuç tatlıya bağlanır, iyi günler.

@KingTalesX, evet, SN750'de DRAM var, 660P'nin yanına 512 GB olarak alınabilir, alternatif olarak bunu da düşünebilirsiniz:

Tabii ki sizde benim açıklarımı kapatın sonuçta insanız. :) ben sizin dediklerinizede köt demedim P5 oldukça iyi bir model. Bu arada SX6000 Pro'yu atma sebebim fiyatının 500GB için 389TL olmasıydı ve model kötü olmatınca atayım dedim.

Özüre gerek yok bile dostum herkes hata yapabilir yeter ki ona karşı agresif çıkma :)

Bir de tavsiyem bu kadar kasma bırak insanlar istediğini alsın sen öner şu iyi şu kötü de gerisi alacak kişiye kaldı.

XPG aldım. Hayırlısı bakalım teşekkürler önerileriniz için. 500 GB olan tabii ki. Uygun diye :)
XPG SX 8100 512 GB 3450 okuma- 2000 yazma verdi. Yazma sanırım düşük biraz yazdıklarından.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı