Tulpar T7 v20.3 MUX Switch geldi mi?

Hocam ASUS STRIX Scar 17 G733qs ve STRIX G17 G713QR ile iligili düşüncelerin ve izlenimlerin nedir bir AMD prefossional yetkilisi olarak? Merak ediyorum?

Estağfurullah hocam, kendi çapımızda yardımcı olmaya çalışıyoruz:)
Benim düşüncem gayet olumlu, kalite-soğutma-performans olarak gayet iyiler. Tek eksiği MUX Switch diyebilirim, o da CS:GO Valorant gibi espor oyunları oynamıyorsanız dert değil.
Tamamdır. Peki bu servise gönderme gitme gelme derken 2 haftayı geçmesi durumunda iade işinde sıkıntı çıkar mı?

2 haftayı geçerse sorunsuz cihazı iade almıyorlar hocam.
 
Peki MUX Switch'ten dGPU'yu seçmekle oynadığım oyun için Nvidia Denetim masasında 3060'ı ayarlamanın fark ne?
 
Peki MUX Switch'ten DGPU'yu seçmekle oynadığım oyun için NVIDIA Denetim masasında 3060'ı ayarlamanın fark ne?

Denetim Masası'ndan seçince oyunda 3060'ı kullanır ama elinden geldiğince dahili kartıda çalıştırır. Dolayısıyla FPS düşer. MUX'ta ise dahili kart tamamen devre dışıdır, ekrana görüntüyü bile 3060 verir.
 
Denetim Masası'ndan seçince oyunda 3060'ı kullanır ama elinden geldiğince dahili kartıda çalıştırır. Dolayısıyla FPS düşer. MUX'ta ise dahili kart tamamen devre dışıdır, ekrana görüntüyü bile 3060 verir.
Anladım teşekkür ederim. Aklıma birşey takılırsa yada bu konuyla ilgili bi' güncelleme yapmam gerekirse yazarım.
 
Arkadaşlar bu laptopta MUX Switch yoktu ancak yeni gelen BIOS ile bu sorun çözülecek deniyordu. Şu an son durum ne kullanan ve BIOS güncelleyen arkadaşlar yazarlarsa çok sevinirim.
Başka bir konuda arkadaşa cevabımdı:

"Evet hocam kullanıyorum. Bios sürümü şöyle anladığım kadarıyla ellerinde 2 tip Tulpar 20.3 var. Bir grup eski bios diğer grup yeni bios. Eski biosa güncelleme yapamıyorlar anlamsız bir şekilde ellerinde yeni biosun paketi yok .

Ancak diğer grup malda ise doğrudan yüklü yeni bios var. Yani demem o ki eski Bioslu cihazlara güncelleme YAPAMIYORLAR. Ancak yeni teslimlerde ise hazır BİOS olduğu için var. Mesele tamamen üretici firma ile Monster arasındaki mesele. Okuyan olursa diye yazıyorum teknik serviste galiba güncelleme paketleri yok??"


Ben eski cihazımda kombustorda 155 fps alabilecek kadar ayar yaptıydım.

Ayarlar için
1) Nvidia denetim masası 3 d ayaları yüksek performanslı nvidiayı açın
2)Yüksek performans ayarlarında güç yönetimi maximum perf yapın
3) İnternete nihai performans kodunu sorgulatın cmd yönetici açıp yapıştırıp güç seçeneklerini nihai yapın. (pilde tavsiye etmiyorum, prizde olsun)
4) Nvidia experience ayarlarda game boost ve whiperı kapatın öyle optize edin
5) Windows ayarlara girin.- Sistem-Monitör- En altta grafik ayarları var orada "Donanım Hızlandırmalı Dgpu zamanlaması" nı açın. Grfaik performans tercihi "Masaüstü uygulaması" Gözata tıklayıp oyunların kurulu olduğu yerdeki exeleri seçip "Yüksek Performansı" seçin
6) Turbo modda oynamayı tercih edin. (bunu zaten biliyorsunuzdur. Isınır ama fps verir)


Eski 20.3'ümde bunları yapmıştım. Tabii Mux'taki gibi fps vermiyor ama fabrika çıkışlı ayarlara göre de daha fazla veriyordu. Her ikisinin ortasında yani.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı