Tulpar T7 v20.4 paneli kaç ms?

Bütçe
25000
20.4 kullanıyorum. AAA oyunlarda genelde 10-20 ms arası alıyorum. Yırtılma ya da herhangi bir rahatsız edici durum yaşamadım.

Bahsettiğiniz 10-20 ms MSI Afterburner uygulamasında gördüğünüz kısımsa o ekranın tepkime süresi değil. Ekran kartının bir frameden diğer frame e geçiş süresi oluyor. Aldığınız FPS'e göre değişen kısım. 1 saniyedeki ortalama render ms değerini 1000/fps değeri olarak alırsanız aynı sonucu alır. 10ms render süresi alındığı için panelin render süresiyle eş değer aralıkta hesaplanıp görüntünün size ulaşma süresini hesaplayabilirsiniz. Afterburner'da 10ms yazıyorsa 30ms panel olduğu için görüntü ortalama olarak sizemin 30ms Max 40 ms sürede ulaşır. Bahsettiğimiz panel tepkime süresinden farklı bir olay sizin bahsettiğiniz.

Yanıtlarınız için çok teşekkür edeeim hpcam yarın elime ulasıcak laptop umarım.

Panel görüntü açısından kötü değil. Yukarıda ki panel linkinden %100 sRGB / %71 NTSC / %75 Adobe RGB değerlerine sahip olduğunu da görebilirsiniz. Hoş monster bunları da söylemiyor -) Cihazı aldığınızda monster kontrol merkezi "varsayılan ayar profili" ile geliyor. Yani turbo mod'a da alsanız cihazın ekran kartı max 115+5 120W'a çıkıyor. Yani her mod için (ofis/oyun/turbo) profil ayarı yapmanız gerekiyor. Örneğin oyun modu için 115+10W, Turbo mod için 115+15W olarak değiştirmeniz gerekiyor. İnternette bulunan 20.4 incelemelerinin tamamında "varsayılan ayar" yani ofis modu performansı görüyorsunuz diyebilirim. Cihazla ilgili şurada bir incelemesini yapmıştım. Cihaz hava aldığında sıcaklıklar inanılmaz derece de düşüyor. Aklınızda bulunsun. Tekrardan hayırlı olsun.

Panel görüntü açısından kötü değil. Yukarıdaki panel linkinden %100 sRGB / %71 NTSC / %75 Adobe RGB değerlerine sahip olduğunu da görebilirsiniz. Hoş Monster bunları da söylemiyor -) cihazı aldığınızda Monster kontrol merkezi "varsayılan ayar profili" ile geliyor. Yani Turbo Mod'a da alsanız cihazın ekran kartı Max 115+5 120W'a çıkıyor. Yani her mod için (ofis/oyun/turbo) profil ayarı yapmanız gerekiyor. Örneğin oyun modu için 115+10W, Turbo mod için 115+15W olarak değiştirmeniz gerekiyor. İnternette bulunan 20.4 incelemelerinin tamamında "varsayılan ayar" yani ofis modu performansı görüyorsunuz diyebilirim. Cihazla ilgili şurada bir incelemesini yapmıştım. Cihaz hava aldığında sıcaklıklar inanılmaz derece de düşüyor. Aklınızda bulunsun. Tekrardan hayırlı olsun.

Öncelikle iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim ayrıca hazırlamış olduğunuz incelemeyide okudum ve cihazın W değerleri hakkında yardımcı olduğunuz için tekrar teşekkür ederim laptop evime ulaştı fakat ben şu an evde değilim laptopla ilgili sormak istediğim bir sorum daha olacak özellikle Windows 11 de panelde glitch veya karıncalanma benzeri bir sorunla karşılaştınız mı?
@timelook hocam sizde cevaplarsanız müteşekkir olurum.

Cihaz elime win 11 kurulu şekilde ulaştı. Sadece saat, ülke..vb gibi kurulumun son kısımlarını kendim hallettim. Bu süreçte herhangi bir karıncalanma ya da glitch ile karşılaşmadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı