Tulpar T7 V20.5 17,3" vs Acer Nitro 5 AN515-58

Çıkamam maalesef. Acaba soğutma, kasa kalitesi olarak hangisi daha önde? Ve monitöre bağlı kullanabilir miyim? MUX sıkıntı çıkarıyormuş sanırım.

Nedenı nedir acaba açar mısınız?

Kasa ve soğutma olarak iki model de benzer, öyle aham şaham bir fark yok. MUX sıkıntı çıkarmaz, zaten harici GPU'dan görüntü alabilirsin monitöre bağlayınca.

Kasa ve soğutma olarak iki model de benzer, öyle aham şaham bir fark yok. MUX sıkıntı çıkarmaz, zaten harici GPU'dan görüntü alabilirsin monitöre bağlayınca.
Anladım hocam monster da panel olarak ve büyüklük olarak artısı var sanırım, ciddi tek fark. Doğru muyum? Servis olarak hangi marka bana daha yardımcı olur bir sorunda. Fikriniz var mı?

Anladım hocam Monster da panel olarak ve büyüklük olarak artısı var sanırım, ciddi tek fark. Doğru muyum? Servis olarak hangi marka bana daha yardımcı olur bir sorunda. Fikriniz var mı?

Evet, servis olarak Monster çok daha iyi Acer'in servisine göre.

Anladım hocam çok teşekkürler. Birkaç sorum var. Uygulama gibi bir yazılımı var mı? BIOS'a kendisi Update atıyor mu? Klavyede ışıklandırma var mı acaba?
Işıklandırması var, her şeyi kontrol eden uygulaması var. Bios güncellemesi hiç yapmadım ama.

Evet, servis olarak Monster çok daha iyi Acer'in servisine göre.
Türkiyedeki en iyi servis Monster diyebilirim

Hocam öncelikle çok teşekkürler çok yardımcı oldunuz. Son olarak maksimum bu fiyatta başka bir öneriniz var mıdır?

Rica ederim ama sadece öneri yaptım, asıl yardımcı olan arkadaşlar @Artoria Pendragon
ve @Quistin
Bu bütçede en iyisi bu muhtemelen fiyatı çok uygun kesinlikle alın.

Işıklandırması var, her şeyi kontrol eden uygulaması var. BIOS güncellemesi hiç yapmadım ama.

Türkiye'deki en iyi servis Monster diyebilirim

Bende öyle düşünüyorum, bunu belirttiğim zaman bazı Clevo kasa kullanıcılarından linç yiyorum ama genelde.

Hocam öncelikle çok teşekkürler çok yardımcı oldunuz. Son olarak maksimum bu fiyatta başka bir öneriniz var mıdır?

Gerçekten normalde bütçem bu kadar ama fiyatı o kadar iyi ki yukarı çıkmayı düşünüyorum şu anda.

Rica ederim, bu fiyata göre hayır. Yukarıda atılan cihazın fiyatını göremiyorum ne kadar?
Fiyatı çok iyi kaçırmamanızı öneririm. Max-P 3080 ve MUX Switch bulunuyor.
Eski kasasında mux bulunmuyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı