Arkadaşlarınla mangal sucuk pişirmek istiyorsan monster alabilirsin.Monster Tulpar T7 v20.6.2 17, 3" darboğaz yapar mı? Ve watt değerleri ideal mi?
i7 13700H = 45 watt.
RTX 4060 = (115+15) 140 watt.
Ya da onun yerine alabileceğim bir kasa var mı?
Arkadaşlarınla mangal sucuk pişirmek istiyorsan Monster alabilirsin.
Dostum nerdeyse bütün monster notebook kasaları sorunlu ve soğutma sistemi çok berbat umarım anlamışsındır dediğimi zaten arkadaşa söyledim arkadaşlarıyla mangal sucuk yapmak istiyorsa monster alabilir benim için sorun yok ama sonrasında pişman olmasın.Tüm modelleri aynı olmaz bir markanın. Buna göre yorum yapın lütfen. Monster Abra A5 diye örnek verebilirsin. ASUS TUF'un eski kasaları ile yenileri bir değil mesela.
Dostum neredeyse bütün Monster Notebook kasaları sorunlu ve soğutma sistemi çok berbat umarım anlamışsındır dediğimi zaten arkadaşa söyledim arkadaşlarıyla mangal sucuk yapmak istiyorsa Monster alabilir benim için sorun yok ama sonrasında pişman olmasın.
Yani Acer,Asus,Msı,HP victus markaları varken gidip monster almak saçmaklıktır.Haklısınız aslında. Moster deyince benim de aklıma iyi laptap gelmiyor.
40.000Bütçeniz ne?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.