Tulpar T7 V20.8.4 vs Asus ROG Strix G16 G614JU-N3196

Bütçe
38000
Elimde şu an bu iki seçenek var işlemcilerden, ôzelliklerden pek anlamıyorum sizce hangisi alınmalı?

Ben Monster'ı yemek pişirme, su kaynatma dışında bir şey için kullanmıyorum şahsen, oyun falan oynayacaksan bu ikisi arasından Asus, fırın niyetine kullanmak istiyorsan Monster, zira işlemcisi 100 derece oluyor :D

Ben Monster'ı yemek pişirme, su kaynatma dışında bir şey için kullanmıyorum şahsen, oyun falan oynayacaksan bu ikisi arasından Asus, fırın niyetine kullanmak istiyorsan Monster, zira işlemcisi 100 derece oluyor :D
Isınma konusu bakıma bağlı bakım olmazsa elbetki ısınır her laptop gibi . Bendede Monster var kasa kalitesi dışında sorunum yok.

Sonradan ram takmak mümkün mü?

Isınma konusu bakıma bağlı bakım olmazsa elbetki ısınır her laptop gibi . Bendede Monster var kasa kalitesi dışında sorunum yok.
Tamam ısınma konusunu öyle çözdünüz, monitörün kalitesine, müşteri hizmetlerinin ilgisi ve servisin ''monitör bozuldu'' dedikten sonra klavyeyi değiştirip yollamalarına ne diyeceksiniz? He doğru yanında çanta hediye ediyorlardı, bence almak için yeterli bir sebep.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı