Tulpar T7 V22.2 Uygulama ve oynatıcılar oyun oynarken donuyor

Veniera

Decapat
Daha fazla  
Selam sistemim Tulpar T7 V22.2 17,3" Gaming Laptop | Monster Notebook
Garip bir sorun ile karşı karşıyayım herhangi bir oyun oynarken arka planda Spotify uygulamasından müzik dinleyemiyor YouTube'dan video izleyemiyorum. Eğer video kalitesini düşürürsem bir sorun ortaya çıkmıyor ama videoları da 360p izlemek istemiyorum. Oyun oynarken tarayıcıdan izlediğim video donuyor oyun etkilenmiyor fakat Spotify çok garip oluyor. Şarkının 2 saniyelik kısmını loopa alıyor ve uzun süre loopta kalıyor Alt+Tab atıp Spotify'a gitmezsem oyunum donuyor kilitleniyor.

Denediğim çözümler;
Temiz format.
Regedit içinde Gaming focus ayarları.
Aygıt Yöneticisi'nden ses aygıtlarını kaldırıp yeniden kurma.
BIOS'ta MSHybrid'i dGPU yaptım fakat yine değişen bir şey olmadı.

Spotify'ın loopa aldığı anda audiodg.exe olay görüntüleyicisinde hata veriyor fakat o hatanın çözümünü yapamadım akşam eve gittiğimde ekran görüntüsünü de paylaşacağım.

Selam sistemim Tulpar T7 V22.2 17,3" Gaming Laptop | Monster Notebook
Garip bir sorun ile karşı karşıyayım herhangi bir oyun oynarken arka planda Spotify uygulamasından müzik dinleyemiyor YouTube'dan video izleyemiyorum. Eğer video kalitesini düşürürsem bir sorun ortaya çıkmıyor ama videoları da 360p izlemek istemiyorum. Oyun oynarken tarayıcıdan izlediğim video donuyor oyun etkilenmiyor fakat Spotify çok garip oluyor. Şarkının 2 saniyelik kısmını loopa alıyor ve uzun süre loopta kalıyor Alt+Tab atıp Spotify'a gitmezsem oyunum donuyor kilitleniyor.

Denediğim çözümler;
Temiz format.
Regedit içinde Gaming focus ayarları.
Aygıt Yöneticisi'nden ses aygıtlarını kaldırıp yeniden kurma.
BIOS'ta MSHybrid'i dGPU yaptım fakat yine değişen bir şey olmadı.

Spotify'ın loopa aldığı anda audiodg.exe olay görüntüleyicisinde hata veriyor fakat o hatanın çözümünü yapamadım akşam eve gittiğimde ekran görüntüsünü de paylaşacağım.

Monster yine şaşırtmıyor. Ne zaman aldınız hocam servise gönderip iade talep etin

Monster yine şaşırtmıyor. Ne zaman aldınız hocam servise gönderip iade talep etin
Servise gönderdim windows'u monsterdan almadığım için veya bilgisayarı windows kurulu olarak almadığım için yazılım konusunda destek olamayacaklarını söylediler. İade talep etmek biraz kötü olabilir çünkü 15bin'e aldım şimdi 15bin ile telefon bile alamam :(

Monster şaşaırtmaz pişmanım ekran kartı sürücüsünü güncellemeyi dene Intel olanın.
Bu yazdıklarım aslında bir süreç bilgisayarı alalı 1 sene 5 ay gibi bir süre oldu bu süreç boyunca genelde güncel tuttum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı