Tulpar T7 V24.1 17, 3" Gaming Laptop alınır mı?

Hocam bende duydum şu RAM konusu Lenovo'lardaki RAM kalitesiz mis galiba sodim RAM mi ne varmış ama Monster'in özelliklerine baktim onda da bu RAM'den takılı galiba laptoplarin hepsinde sodim RAM kullanılıyor diye yorumlarda görmüştüm bu konuda beni aydınlatır mısınız?

Hocam zamanlama farkı var, Legion 1RX16, Monster 1RX8. 8 olan Max performansı sağlıyor.

Hocam zamanlama farkı var, Legion 1RX16, Monster 1RX8. 8 olan Max performansı sağlıyor.

Bilmiyordum hocam teşekkür ederim ögrenmis oldum peki bu 25.1'in bir eksikliği herhangi bir dezavantajı var mi ve diğer bir sorum bataryası nasıl kac wh Lenovo Legion'daki 80 wh di 8 saat kullanım süresi sağlıyordu 25.1'deki durum nedir?

V25 Intel işlemci kaynaklı kısa süre gider. 2 3 saat anca görürsünüz.

Hemen hemen 4 kiloluk bi tuğlayla gezmek istersen güzel bi seçenek monster tabii ki hocam benim isteklerimi karşılamadı hiç bi şekilde 2 saat pil ömrü ve ağırlığıyla sürekli prize bağlı yaşamak zorundasın sabah akşam oyun oynayacam diyorsan onu alacağına masaüstü diz hiç değilse paranın hakkımı veren bir sistemin olur bu bu kadar güçlü şu şu kadar güçlü muhabbetleri allah belamı versin ki tamamen aldatmaca laptop dediğin alet taşınabilir olacak abi yoksa ne anlamı varki laptop almanın oyun oynamaktan bi yerden sonra sıkılınca eğerki üniversiteyede gidiyorsan nefret ediceksin o kütleyi taşımaktan ve prize bağımlı yaşamaktan

4 hücre 65wh, ve 10750 Legion bakmayın eski.

R5 5600hli olan vardi ölü piksek var diye iade etmistim onda da cihazi yeni açmıştım sistem kuracaktim fanlar saçma sapan çalışıyordu daha format menusunde bile, 10750 hli olanda ise yari yariya ses azdı.

R5 5600hli olan vardi ölü piksek var diye iade etmistim onda da cihazi yeni açmıştım sistem kuracaktim fanlar saçma sapan çalışıyordu daha format menusunde bile, 10750 hli olanda ise yari yariya ses azdı.
Hacı benim cihazı şuan önermem şuan fiyatı 19 k civarında ben 16 k ya almıştım cihazı zamanında
Hacı benim cihazı şuan önermem şuan fiyatı 19 k civarında ben 16 k ya almıştım cihazı zamanında
Sen ne için bilgisayar almak istiyorsun ki tam olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…