Çağlar Dereli
Yoctopat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba. Sağlam bir oyun bilgisayarı almak istiyorum, beni böyle 5-6 yıl götürsün istiyorum. Aklımda Monster Tulpar T7 v25.1.2 var. İnternette bazı yorumlar çok olumsuz bazıları ise olumlu bu model hakkında. Sizin fikriniz nedir?
Ve öneriniz varsa:
Bütçem 25-28 bin arası.
i7, 16 GB RAM ve RTX 3060 istiyorum.
MSI kasa ve Monster'ın kaliteli diyebilcegimiz cıhazlarındandır ama performans daha onemlıyse buna bakmanız daha ıyı olacaktır Acer Nitro 5 12.Nesil Core i7 İşlemcili Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Nitro 5 12.Nesil Core i7 İşlemcili Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Bunlar varken alınmaz:
HP 4J6A7EA OMEN 16-b0003nt i7-11800H 16 GB 6GB 3060 1TB SSD Win10 144 Hz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
HP 4J6A7EA OMEN 16-b0003nt i7-11800H 16 GB 6GB 3060 1TB SSD Win10 144 Hz arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Laptop Modelleri | Yüksek Performanslı ve Taşınabilir Çözümler
Game Garaj’ın Laptop kategorisi, güçlü donanım, üstün ekran kalitesi ve taşınabilir tasarımı bir araya getiriyor. Oyun ve profesyonel kullanım için en iyi laptop modellerini şimdi keşfedin!www.gamegaraj.com
Acer Nitro 5 12.Nesil Core i7 İşlemcili Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Nitro 5 12.Nesil Core i7 İşlemcili Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Acer Nitro 5 12.Nesil Core i7 İşlemcili Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Nitro 5 12.Nesil Core i7 İşlemcili Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bunlar varken alınmaz:
HP 4J6A7EA OMEN 16-b0003nt i7-11800H 16 GB 6GB 3060 1TB SSD Win10 144 Hz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
HP 4J6A7EA OMEN 16-b0003nt i7-11800H 16 GB 6GB 3060 1TB SSD Win10 144 Hz arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Laptop Modelleri | Yüksek Performanslı ve Taşınabilir Çözümler
Game Garaj’ın Laptop kategorisi, güçlü donanım, üstün ekran kalitesi ve taşınabilir tasarımı bir araya getiriyor. Oyun ve profesyonel kullanım için en iyi laptop modellerini şimdi keşfedin!www.gamegaraj.com
Acer Nitro 5 12.Nesil Core i7 İşlemcili Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Nitro 5 12.Nesil Core i7 İşlemcili Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Acer Nitro 5 12.Nesil Core i7 İşlemcili Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Nitro 5 12.Nesil Core i7 İşlemcili Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Maalesef temelli kalmıyorum bir yerde gezerimmasaüstü tabikii daha iyi olacak ama toplayamam maalesef. Teşekkürler.
HP iyi miş onu görmemiştim. HP de bir sıkıntı yaşasak teknik servisi nasıldır acaba?
Slayer'ı da ilk defa gördüm bro o nasıldır?
Acer almayı asla düşünmüyorum
Acer ve Nitro da çok sağlam modeller bence. İkisinden birini seç.
Usta Acer'e pek sıcak bakmıyorum ismi çok dandik geliyorbiraz bilindik markalardan gideyim en iyisi.