Tulpar T7 v25.1 Windows yüklemesi nasıl yapılır?

omark

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar. Windows yüklemeden önce bu ekranda değiştirmem gereken bir şey var mı? İzlediğim videolarda launch CSM'nin disable olması ve boot option 1'in USB key olması gerektiği söyleniyordu fakat bu menüde öyle bir seçenek yok. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Dosya Ekleri

• 664E4AF3-B10B-4623-BB91-1B2117023722.jpeg
    664E4AF3-B10B-4623-BB91-1B2117023722.jpeg
    102,1 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. Windows yüklemeden önce bu ekranda değiştirmem gereken bir şey var mı? İzlediğim videolarda launch CSM'nin disable olması ve boot option 1'in USB key olması gerektiği söyleniyordu fakat bu menüde öyle bir seçenek yok. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
USB Hard Disk'i 1 e alın. Onun dışında her şey tamam gibi hocam ayarı kaydedip boot etmesi lazım.

Iso flash diskinizle işlemlerinizi yapabilirsiniz. Zaten uefi modda şu anda.
USB hard diski 1’e almama gerek yok mu öyleyse? Boot menüsündeyken şarj bitti kapandı, şarja tekrar takıp açtığımda flash bellek takılıydı, Windows kurulum ekranı geldi. Sonra tekrar kapandı şarjsızlıktan muhtemelen. Ben de şu an bilgisayar kapalı şarj olmasını bekliyorum.

USB hard diski 1’e almama gerek yok mu öyleyse? Boot menüsündeyken şarj bitti kapandı, şarja tekrar takıp açtığımda flash bellek takılıydı, Windows kurulum ekranı geldi. Sonra tekrar kapandı şarjsızlıktan muhtemelen. Ben de şu an bilgisayar kapalı şarj olmasını bekliyorum.
Direk işlemleri yapabilirsiniz. Şarj olduktan sonra tabii ki.

Çok teşekkürler, dediğiniz gibi yaptım kuruldu şu an, driverları yükledikten sonra başka bir tavsiyeniz var mı? Siz de aynı modeli kullanıyorsunuz herhalde.
Hayırlı olsun şimdiden. Her şeyi yapmışsınız zaten geforce experience indirip ekran kartı sürücünüzü de kontrol ettikten sonra herhangi bir güncelleme vb. için gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı