Tunçmatik PowerSurge 350 Joule akım korumalı priz alınır mı?

@hofffff kısa olma derdin varsa atacağım ürünü direkt prize bağla ve kaliteli topraklamalı üçlü uzun metreli olanı satın al.

bu ikisinden hangisini tercih edeyim o halde hocam?

Goldmaster alma yine normal Viko markanın topraklamalı uzatma kablosunu satın al.
Sanirim şimdi anladim.
bunu alip duvara takayim diyorsunuz sonra viko markali normal 3m'li kablolu priz al diyorsunuz galiba.

Bu nasil sizce
Bunu üstteki tekliye takacağim. Aslinda evde var fakat yeni tv aldik bozulursa filan diye önlem için. Bunlar yeterli mi sizce?

satici,

Merhaba, düşünmüş olduğunuz yöntem APC By Schneider Electric tarafından önerilmemektedir.​

böyle demiş kafam karişti iyice 😄
ayni anda firin, tv, süpürge filan taksam bir sorun olur mu

Son düzenleme:
Arkadaşlar, akim korumali 3lü priz bakiyordum bunu buldum sizce alinir mi?
Benim için uzun olmasi önemli bilgisinde 3 metre yaziyor, 1,5 gelirse diye korkuyorum.

Buna ayni anda 2-3 cihaz takarsam sorun olur mu? TV hep takili olacak arada elektirikli aletler süpürge, telefon şarji, firin gibi.

Üzerine az daha ekle bunu al derim. Tunçmatikte kötü değil iyi bir markadır.

Sanirim şimdi anladim.
bunu alip duvara takayim diyorsunuz sonra viko markali normal 3m'li kablolu priz al diyorsunuz galiba.

Bu nasil sizce
Bunu üstteki tekliye takacağim. Aslinda evde var fakat yeni tv aldik bozulursa filan diye önlem için. Bunlar yeterli mi sizce?

satici,

Merhaba, düşünmüş olduğunuz yöntem APC By Schneider Electric tarafından önerilmemektedir.​

böyle demiş kafam karişti iyice 😄
ayni anda firin, tv, süpürge filan taksam bir sorun olur mu
Patlatırsın ne fırını:)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı