Tunçmatik priz nasıl kullanılır?

KOZBEY22

Centipat
Daha fazla  
Bu ürünü PC için kullanacağım.
Benim PC 6'lı prize bağlı, bunu alıp o 6'lı prizin takılı olduğu prize taksam olur mu yoksa 6'lı prize mi takmak zorundayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, direkt olarak evdeki duvar prizine takmanız daha doğru olur. Diğer cihazlarınız da güvende olmuş olur. Duvar prizi - akım korumalı priz - 6'lı uzatma kablosu - bilgisayar kablosu.

6'lı prizin üzerine Tunçmatik'i tak, PC kablonu da Tunçmatik'e tak. Amaç, akımın direkt tek prizden kasaya direkt vurmaması, o yüzden Tunçmatik'e vurduğunda kasaya zarar gelmemiş oluyor. Sürekli elektrikler git gel yaptığı için ben de almıştım.

6'lı prizin üzerine Tunçmatik'i tak, PC kablonu da Tunçmatik'e tak. Amaç, akımın direkt tek prizden kasaya direkt vurmaması, o yüzden Tunçmatik'e vurduğunda kasaya zarar gelmemiş oluyor. Sürekli elektrikler git gel yaptığı için ben de almıştım.
ürün içinden çıkan kitapçıkta enerji kouma prizini direkt duvardaki prize bağlayınız.birden çok enerji koruma prizini,grup prizin birbiri üzerinde beslenmesi yada enerji koruma prizini ups ye bağlanması uygun değildir. yazıyor bu durumda sanırım prize koymakta uygun olmuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı