Tundra TD02-E Lite Fan Sesi

kabaktadi

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Herkese iyi forumlar.

11 aylık Tundra TD02-E Lite soğutucumun fanlarından bir tanesi ses yapmaya başladı. Cızır cızır bi ses. Doğal olarak yük altında oldukça rahatsız edici bir ses bu. Sormak istediklerim;
  1. Aynı fanı yedek parça olarak nerede bulabiliriz?
  2. Böyle bir seçeneğimiz yoksa herhangi bir 12cm'lik fan işimi görür mü?
  3. Orijinal fan 2x12 cm ölçülere sahip, nette araştırınca hep 1.5x12 cm'lik fanlar gördüm. Bunlardan alsam montaj bakımından sıkıntı yaşar mıyım?
  4. Önerebileceğiniz fan marka/modeli var mı?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şunu bir incelermisin ben bundan kullanıyorum tıkla . seidon 240 M üstündeki fanları söküp bunları taktım.
Galiba piyasadaki (tekli satılan) en iyi fan bu ama değerleri karşılaştırınca önemli farklılıklar var. Sanırım bu da sıvı soğutma fanı olmasından kaynaklanıyor. Bakalım sonra çare -fark olsa da- bu fana yönelmek sanırım.

Hocam hala almadıysanız Akasa s flow 12cm lerede bakın derim kasa fanı olarak kullanıyorum CFM'leri iyi ve cok sesli fanlar degil iki adet al ön ve arkaya tak memnun kalacaksındır. Silverstone nedense sogutmalarda kullandığı fanlardan tek uretmiyor yada Türkiyede satış yok.

Hocam hala almadıysanız Akasa s flow 12cm lerede bakın derim kasa fanı olarak kullanıyorum CFM'leri iyi ve cok sesli fanlar degil iki adet al ön ve arkaya tak memnun kalacaksındır. Silverstone nedense sogutmalarda kullandığı fanlardan tek uretmiyor yada Türkiyede satış yok.
Yok daha almadım da kasa fanı olarak kullanmayacağım ki ön ve arkaya takayım. Sıvı soğutucunun fanlarından biri yerine kullanacağım. Bakalım silverstone'la mailleşiyorum. Orijinal fan için 10 euro fiyat çıkardılar ama kargoyla 28 euro falan olacak. Daha karar vermedim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı