TuneCore veya diğer distribütörleri kullanan var mı?

merabaamet

Hectopat
Selamlar başlıkta da belirttiğim gibi TuneCore veya diğer distribütörleri kullananlar var mı? Şu an distrokid kullanıyorum ama 3 ayda bir veriyor Spotify parasını. Diğer distribütörleri kullanan varsa onlarda ne kadar olduğunu diyebilir misiniz? Veya bilgisi olan var mı?

Selamlar başlıkta da belirttiğim gibi TuneCore veya diğer distribütörleri kullananlar var mı? Şu an distrokid kullanıyorum ama 3 ayda bir veriyor Spotify parasını. Diğer distribütörleri kullanan varsa onlarda ne kadar olduğunu diyebilir misiniz? Veya bilgisi olan var mı?
Routenote'ta her zaman para'yı çekebilir sin.

Routenote'ta her zaman Para'yı çekebilir sin.

Siz yanlış anladınız sanırım, parayı distrokid üzerinden de çekebiliyorum benim demek istediğim. Spotify Deezer vs tarzı platformların telif ücretini daha erken almaktı. Ki öyle bir şey yokmuş ve hemen hemen 2 yıldır oldu distrokidi kullanalı. Bu süre boyunca birçok şey öğrendim. Distrokid önermeyen sayısı çok fazla ama diğer distribütörlerde bu kadar olanak sağlamıyor baktığım süre boyunca. Güncelde ise $40 aboneliğini kullanıyorum hala iyi benim için diyebilirim. (Müzik üretmiyorum artık.)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı