Turan (Türk) Birliği Kurulur mu?

Olacak derken arkadaş sordu ki birleşirsek çıkarlarımız olacak mı bende olacak tabii ki de diye mesaj yazdım lakin bunu çoğunuz anlamadınız ben turan birleşecek diye bir şey demedim o hayallerde değilim birleşmenin ne kadar zor olduğunuda görüyorum.

Olacak derken arkadaş sordu ki birleşirsek çıkarlarımız olacak mı bende olacak tabii ki de diye mesaj yazdım lakin bunu çoğunuz anlamadınız ben turan birleşecek diye bir şey demedim o hayallerde değilim birleşmenin ne kadar zor olduğunuda görüyorum.

Uyan kardeşim ütopyandan, uyan.
Bugün değil turan, 1 metre toprağını genişletsen hesap vermek zorundasın.

Noktalama işaretlerine dikkat etmemenle birlikte milliyetçilik hakkında bilgi sahibi olmadığını sezdim. Bence biraz daha bilgi topla.

Çok saçma bir devlet olur. Türkiye'nin bile içinde birçok milletten insan var. Onun yerine daha kapsayıcı bir devlet daha iyi olabilir. Anadolu-Asya-Arabistan-Afrika Birliği gibi bir şey. Tabii nerden bakarsan bak hayal şu anda.

@Ulunay Bunun cevabını verdi zaten, bu Türk devletlerinden birisi diğerlerini beslemek zorunda kalıcak, hiçbir Türk devletinin böyle bir ekonomik gücü yok, nereden tutsan elinde kalır bu birlik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…