Turbo Boost kapatılmalı mı?

benim asıl sorunum yeni bilgisiyarın bu kadar fazla ısınması boşta bios güncellemesinden sonra oldu bu

benim asıl sorunum yeni bilgisiyarın bu kadar fazla ısınması boşta bios güncellemesinden sonra oldu bu
BIOS güncellemesinin ısıyı etkilediğini zannetmiyorum. İsterseniz virüs taraması vs. yapın. Yada dediğim gibi undervolt yapın.

Intel işlemci değilse undervolt yapamayabilirsiniz. ThrottleStop indirin, FIVR varsa yapılır.

Intel işlemci değilse undervolt yapamayabilirsiniz. ThrottleStop indirin, FIVR varsa yapılır.
yükledim

cpu desteklemiyormuş

fortnite da hem açık hem kapalı denedim açık iken 90 dereceye kadar çıkmayı başardı fakat kapalı iken 65 lerde cok can sıkıcı bir sorun bu

yükledim

cpu desteklemiyormuş

fortnite da hem açık hem kapalı denedim açık iken 90 dereceye kadar çıkmayı başardı fakat kapalı iken 65 lerde cok can sıkıcı bir sorun bu
rainbow six ile de denedim fakat bir fps farkına denk gelemedim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…