Z Zeerix Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #11 195353 dedi: FPS'nin ne kadar düştüğünü test edin isterseniz fazla değilse kapatın bence çok ciddi sıcaklık düşüşü yaşarsınız. Ekran kartını bilmediğim için o işlemcinin Turbo kapalı besleyebileceği hakkında fikrim yok Genişletmek için tıkla... benim asıl sorunum yeni bilgisiyarın bu kadar fazla ısınması boşta bios güncellemesinden sonra oldu bu
195353 dedi: FPS'nin ne kadar düştüğünü test edin isterseniz fazla değilse kapatın bence çok ciddi sıcaklık düşüşü yaşarsınız. Ekran kartını bilmediğim için o işlemcinin Turbo kapalı besleyebileceği hakkında fikrim yok Genişletmek için tıkla... benim asıl sorunum yeni bilgisiyarın bu kadar fazla ısınması boşta bios güncellemesinden sonra oldu bu
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Haziran 2023 #12 Zeerix dedi: benim asıl sorunum yeni bilgisiyarın bu kadar fazla ısınması boşta bios güncellemesinden sonra oldu bu Genişletmek için tıkla... BIOS güncellemesinin ısıyı etkilediğini zannetmiyorum. İsterseniz virüs taraması vs. yapın. Yada dediğim gibi undervolt yapın.
Zeerix dedi: benim asıl sorunum yeni bilgisiyarın bu kadar fazla ısınması boşta bios güncellemesinden sonra oldu bu Genişletmek için tıkla... BIOS güncellemesinin ısıyı etkilediğini zannetmiyorum. İsterseniz virüs taraması vs. yapın. Yada dediğim gibi undervolt yapın.
Z Zeerix Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #13 sukuterkopke dedi: BIOS güncellemesinin ısıyı etkilediğini zannetmiyorum. İsterseniz virüs taraması vs. yapın. Yada dediğim gibi undervolt yapın. Genişletmek için tıkla... nasıl yapacağım
sukuterkopke dedi: BIOS güncellemesinin ısıyı etkilediğini zannetmiyorum. İsterseniz virüs taraması vs. yapın. Yada dediğim gibi undervolt yapın. Genişletmek için tıkla... nasıl yapacağım
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Haziran 2023 #14 Zeerix dedi: nasıl yapacağım Genişletmek için tıkla... İnternette yapılış videoları var. Oradan yapabilirsiniz. Ama işlemcinizin desteklemesi lazım. CPU modeli atabilirseniz daha iyi yardımcı olurum.
Zeerix dedi: nasıl yapacağım Genişletmek için tıkla... İnternette yapılış videoları var. Oradan yapabilirsiniz. Ama işlemcinizin desteklemesi lazım. CPU modeli atabilirseniz daha iyi yardımcı olurum.
Z Zeerix Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #15 sukuterkopke dedi: İnternette yapılış videoları var. Oradan yapabilirsiniz. Ama işlemcinizin desteklemesi lazım. CPU modeli atabilirseniz daha iyi yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... ryzen 5 6600h
sukuterkopke dedi: İnternette yapılış videoları var. Oradan yapabilirsiniz. Ama işlemcinizin desteklemesi lazım. CPU modeli atabilirseniz daha iyi yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... ryzen 5 6600h
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Haziran 2023 #16 Intel işlemci değilse undervolt yapamayabilirsiniz. ThrottleStop indirin, FIVR varsa yapılır.
Z Zeerix Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #17 sukuterkopke dedi: Intel işlemci değilse undervolt yapamayabilirsiniz. ThrottleStop indirin, FIVR varsa yapılır. Genişletmek için tıkla... yükledim cpu desteklemiyormuş fortnite da hem açık hem kapalı denedim açık iken 90 dereceye kadar çıkmayı başardı fakat kapalı iken 65 lerde cok can sıkıcı bir sorun bu sukuterkopke dedi: Intel işlemci değilse undervolt yapamayabilirsiniz. ThrottleStop indirin, FIVR varsa yapılır. Genişletmek için tıkla... Zeerix dedi: yükledim cpu desteklemiyormuş fortnite da hem açık hem kapalı denedim açık iken 90 dereceye kadar çıkmayı başardı fakat kapalı iken 65 lerde cok can sıkıcı bir sorun bu Genişletmek için tıkla... rainbow six ile de denedim fakat bir fps farkına denk gelemedim Son düzenleme: 26 Haziran 2023
sukuterkopke dedi: Intel işlemci değilse undervolt yapamayabilirsiniz. ThrottleStop indirin, FIVR varsa yapılır. Genişletmek için tıkla... yükledim cpu desteklemiyormuş fortnite da hem açık hem kapalı denedim açık iken 90 dereceye kadar çıkmayı başardı fakat kapalı iken 65 lerde cok can sıkıcı bir sorun bu sukuterkopke dedi: Intel işlemci değilse undervolt yapamayabilirsiniz. ThrottleStop indirin, FIVR varsa yapılır. Genişletmek için tıkla... Zeerix dedi: yükledim cpu desteklemiyormuş fortnite da hem açık hem kapalı denedim açık iken 90 dereceye kadar çıkmayı başardı fakat kapalı iken 65 lerde cok can sıkıcı bir sorun bu Genişletmek için tıkla... rainbow six ile de denedim fakat bir fps farkına denk gelemedim