kral nemesiz
Femtopat
Aslında faydalı bir işlemci markası.Yumurta pişirmek için Intel'in Turbo Boost'unu açıyoruz efendim.
Doğal gaza gerek kalmıyor, su ısıtıyor, ütü yapıyor, aş yapıyor. Her şey var
Aslında faydalı bir işlemci markası.Yumurta pişirmek için Intel'in Turbo Boost'unu açıyoruz efendim.
Turbo Boost kapalı değilse doğal gaz kullanmıyoruz.Aslında faydalı bir işlemci markası.
Doğal gaza gerek kalmıyor, su ısıtıyor, ütü yapıyor, aş yapıyor. Her şey var.
Çarpık güç kullanımı oluyor turbo modunda. Bir şekilde kapatırsan çok uyumlu, güzel çalışan harika bir işlemci oluyor.Turbo Boost kapalı değilse doğal gaz kullanmıyoruz.
Çok anlamsız. Youtube sayfası yüklenirken 80-90 oluyor. Sonra düşüyor. Videoya tıklıyorum. Yine 80-90 olup düşüyor. İşlemci aniden ısınıp soğuyunca da hem macunu mahvediyor hem de fanlar o anlık ısınmaya ayak uyduramayıp yeteri kadar hızlı çalışamıyor. Saçmalık.Çarpık güç kullanımı oluyor turbo modunda. Bir şekilde kapatırsan çok uyumlu, güzel çalışan harika bir işlemci oluyor.
Yine Intel övim;Çok anlamsız. Youtube sayfası yüklenirken 80-90 oluyor. Sonra düşüyor. Videoya tıklıyorum. Yine 80-90 olup düşüyor. İşlemci aniden ısınıp soğuyunca da hem macunu mahvediyor hem de fanlar o anlık ısınmaya ayak uyduramayıp yeteri kadar hızlı çalışamıyor. Saçmalık.
Oyundan oyuna FPS kayıp oranı değişir ama genel olarak ben büyük farklılıklar görmedim. Denemeye değer.eğer konuyu hortlatıyorsam cidden özür dilerim ama ellerinize sağlık demek istedim. i7-9750H/GTX 1650/16 GB RAM'li PC'mde 3-4 FPS'lik bir kayıpla 15 derecelik muazzam bir düşük sıcaklık elde ettim üstelik fan sesinin tamamen durması da cabası. Bu ara sıcaklıklardan muzdarip arkadaşlar varsa kesinlikle denesinler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.