E Emirtavs Femtopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #11 Bu modları nereden görüyorsunuz? Bulamadım. TheSylar dedi: Bende göremedim ayiryetten cok fazla gürültü yapıyor. Turbo fan ve Turbo performans diye bir şey yok 4 mod var. Windows. Sessiz. Performans. Turbo. Genişletmek için tıkla...
Bu modları nereden görüyorsunuz? Bulamadım. TheSylar dedi: Bende göremedim ayiryetten cok fazla gürültü yapıyor. Turbo fan ve Turbo performans diye bir şey yok 4 mod var. Windows. Sessiz. Performans. Turbo. Genişletmek için tıkla...
rainman23 Kilopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 1.807 Çözümler 2 3 Ağustos 2021 #12 Emirtavs dedi: Bu modları nereden görüyorsunuz? Bulamadım. Genişletmek için tıkla... Armoury Crate yazılımından görülüp, kontrol ediliyor.
Emirtavs dedi: Bu modları nereden görüyorsunuz? Bulamadım. Genişletmek için tıkla... Armoury Crate yazılımından görülüp, kontrol ediliyor.
Ray Kurzweil Hectopat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 1.178 Makaleler 3 Çözümler 2 3 Ağustos 2021 #13 Turbo mod hem fanları hem de işlemcinin çıkabileceği maksimum voltaj ve boost frekansını ayarlayan ASUS'un güç yönetim profili.
Turbo mod hem fanları hem de işlemcinin çıkabileceği maksimum voltaj ve boost frekansını ayarlayan ASUS'un güç yönetim profili.
natseem Femtopat Katılım 24 Ekim 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #14 Merhabalar, biosta Active Turbo Ratios ve AVX Settings var nelerdir?