Turbobit iptali nasıl yapılır?

Autistic Boy

Kilopat
Katılım
17 Ocak 2014
Mesajlar
3.116
Makaleler
24
Çözümler
1
Yer
Japonya - Akihabara
TurboBit mobil ödeme deneyecektim. 1 Haftalık (29 TL) geçici premium üyelik için. 7979'a Turbobit7 yazdım ama mesaj gelmedi. Sonra 7979 ne numarası diye araştırınca dolandırıcı numarası diye geçtiğini gördüm. Ardından "Iptal" SMS'i yolladım. İptal olmuş mudur? Turbobit'in dolandırıcı numarası vermesi çok saçma değil mi? 7979 Dolandırıcı numarası mı?

Bu arada TurboBit baya popüler ve legal bir indirme ve dosya yükleme sitesi. Bir kez premium alıp deneyecektim ama kod gelmedi. Gelmeyince iptal talep ettim ama onada cevap gelmedi. 7979 Dolandırıcı şeysi mi bilmiyorum. Karşı taraf bana "Evet" yazıyor musunuz? Onaylıyor musunuz? gibi bir soruylada gelmedi zaten. Herhalde herhangi bir para çekimi gerçekleşmez, değil mi? 7979 Numarasına dolandırıcı denmiş bazı sitelerde. Google'dan araştırmıştım. Ancak konu tarihleri çok güncel değil. Genelde 2013-2016 aralarında geçiyor.

"turbonet7 yazıp 7979'a gönderin" diye geçiyor Turbobit'in kendi sitesindeki mobil ödeme kısmında. Sahte birşey olmasını beklemem ama yinede şüphelendim ve vazgeçmek adına 7979'a "Iptal" yazarak daha henüz herhangi bir kod veya karşı taraftan mesaj gelmeden iptal talebinde bulundum. Bu arada hattımda mobil ödeme devredışıymış şimdi onu farkettim. Zaten ödeme gerçekleşemez değil mi?
PremiumLeech.eu - Premium Link Generator bu siteyi kullanarak daha hızlı indirebilirsin. Ben oralardan bir şey indirirken bu siteyi kullanıyorum.
Dosya boyutu sınırı var.
 
Son düzenleme:
Turbobit mobil ödeme deneyecektim. 1 haftalık (29 TL) geçici Premium üyelik için. 7979'a turbobit7 yazdım ama mesaj gelmedi. Sonra 7979 ne numarası diye araştırınca dolandırıcı numarası diye geçtiğini gördüm. Ardından "ıptal" SMS'i yolladım. İptal olmuş mudur? Turbobit'in dolandırıcı numarası vermesi çok saçma değil mi? 7979 dolandırıcı numarası mı?

Bu arada turbobit bayağı popüler ve legal bir indirme ve dosya yükleme sitesi. Bir kez Premium alıp deneyecektim ama kod gelmedi. Gelmeyince iptal talep ettim ama ona da cevap gelmedi. 7979 dolandırıcı şeysi mi bilmiyorum. Karşı taraf bana "evet" yazıyor musunuz? Onaylıyor musunuz? Gibi bir soruyla da gelmedi zaten. Herhalde herhangi bir para çekimi gerçekleşmez, değil mi? 7979 numarasına dolandırıcı denmiş bazı sitelerde. Google'dan araştırmıştım. Ancak konu tarihleri çok güncel değil. Genelde 2013-2016 aralarında geçiyor.

"Turbonet7 yazıp 7979'a gönderin" diye geçiyor Turbobit'in kendi sitesindeki mobil ödeme kısmında. Sahte bir şey olmasını beklemem ama yine de şüphelendim ve vazgeçmek adına 7979'a "ıptal" yazarak daha henüz herhangi bir kod veya karşı taraftan mesaj gelmeden iptal talebinde bulundum. Bu arada hattımda mobil ödeme devredışıymış şimdi onu fark ettim. Zaten ödeme gerçekleşemez değil mi?

Dosya boyutu sınırı var.

Kartınızdan son işlemlere bakın. Dolandırıcı numara olduğunu sanmıyorum fakat mesaj yazdıktan sonra çekme hakkına sahipler.

Kartınızdan para çekmemesi gerekiyor özet olarak.
 
Kartınızdan son işlemlere bakın. Dolandırıcı numara olduğunu sanmıyorum fakat mesaj yazdıktan sonra çekme hakkına sahipler.

Kartınızdan para çekmemesi gerekiyor özet olarak.
Kredi kartıyla yapmadım ki. Bildiğiniz TTNET Mobil ödeme olmuyor mu? 7979'a SMS göndermekten ibaret durum.
Birde şöyle birşey var bana herhangi bir kod vermediler yani çekme haklarına nasıl sahipler? Birde mobil ödemeyi açmayı unuttum zaten sms atarken. O yüzden çekememişlerdir diye düşünüyorum?
Zaten hemen ardından "Iptal" yazdım o yüzden iptal sayılmış mıdır?
Beni premium yapmadıkları sürece benden para alma hakları olduklarını düşünmem. Bu direk dolandırıcılığa girer.
7979'a SMS gönderdikten sonra birkaç dakika bekledim ama hiç kod vs gelmedi veya "onaylıyor musunuz?" tarzı soruda gelmedi. Kısaca hiçbir şey. Bende ardından "Iptal" yazıp tekrar SMS gönderdim ama genede cevap gelmedi. Zaten kontrol ettim, hattımda mobil ödeme devredışıymış.
 
Mobil ödeme kapalıysa endişelenmenize gerek yok.
7979'dan cevap gelmemesinin sebebi mobil ödemenin kapalı olmasından mı kaynaklıdır peki? Sonuçta beni premium yapacak herhangi bir mesaj, bilgilendirme tarafıma iletilmedi. Bu durumda benden tek kuruş para almamışlardır diye umuyorum.
Bu arada "7979" ile ilgili endişelenmeme bunlar sebep oldu:

Ayrıca Turbobit ile ilgili neden bu kadar çok şikayet var? Turbobit.net - Şikayetvar
 
7979'dan cevap gelmemesinin sebebi mobil ödemenin kapalı olmasından mı kaynaklıdır peki? Sonuçta beni Premium yapacak herhangi bir mesaj, bilgilendirme tarafıma iletilmedi. Bu durumda benden tek kuruş para almamışlardır diye umuyorum.

Olabilir. Yanlış bir reklama da tıklamış olabilirsiniz.

Dediğim gibi mobil ödeme kapalıysa ödeme alamazlar.
 
Olabilir. Yanlış bir reklama da tıklamış olabilirsiniz.

Dediğim gibi mobil ödeme kapalıysa ödeme alamazlar.
Reklam olduğunu sanmıyorum çünkü satın alma seçenekleri kısmında "SMS ile ödeme" kısmını seçmiştim ve orada bana verdikleri numara "7979" diye geçiyor. Turbobit.net | Unlimited and fast file cloud

Bu reklam değildir herhalde?
Adsız.png

TurboBit gibi siteler gerçekten garip yani. İnsana güven vermiyor premium almak istediğinizde.
Birde haftalık paket almayı denemiştim. SMS ile ödemede neden aylık abonelik gibi orada şart koşmuşlar? Gerçi istediğim zaman iptal edebildiğim belirtilmiş sitede. Bu sebeple ne olur ne olmaz ben 7979'a "Iptal" mesajı attım.
 
Reklam olduğunu sanmıyorum çünkü satın alma seçenekleri kısmında "SMS ile ödeme" kısmını seçmiştim ve orada bana verdikleri numara "7979" diye geçiyor. Turbobit.net | Unlimited and fast file cloud

Bu reklam değildir herhalde?Eki Görüntüle 1196748
Turbobit gibi siteler gerçekten garip yani. İnsana güven vermiyor Premium almak istediğinizde.
Bir de haftalık paket almayı denemiştim. SMS ile ödemede neden aylık abonelik gibi orada şart koşmuşlar? Gerçi istediğim zaman iptal edebildiğim belirtilmiş sitede. Bu sebeple ne olur ne olmaz ben 7979'a "ıptal" mesajı attım.

Hiç uğraşmayın Premium'suz indirin bence.

Ya da alternatif linkler arayın istediğiniz dosya ile ilgili.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı