tefnut Decapat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 685 14 Mart 2021 #1 Şimdi indireceğim dosyada tahmini 90 saat yazıyor. Yarıda kesilmesi söz konusu mudur deneyen oldu mu? Benim bildiğim çoğu bulut servisinde belli bir süre geçtikten sonra otomatik kesiliyor bağlantı ama kesin bilgi bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mart 2021
Şimdi indireceğim dosyada tahmini 90 saat yazıyor. Yarıda kesilmesi söz konusu mudur deneyen oldu mu? Benim bildiğim çoğu bulut servisinde belli bir süre geçtikten sonra otomatik kesiliyor bağlantı ama kesin bilgi bulamadım.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 14 Mart 2021 #2 Zaman aşımı modem aç, kapa sıfırlanıyordu. Biz eskiden yama indirirken öyle yapıyorduk, dene istersen.
Zaman aşımı modem aç, kapa sıfırlanıyordu. Biz eskiden yama indirirken öyle yapıyorduk, dene istersen.
1mpR0sibbLe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2018 Mesajlar 1.202 Çözümler 7 14 Mart 2021 #3 Free indirmek yerine debrid siteleri var oralardan Premium hızlarda indirebilirsin.
Mavi Lotus Picopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 768 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #4 1mpR0sibbLe dedi: Free indirmek yerine debrid siteleri var oralardan Premium hızlarda indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... 1 GB üzeri indirmelerde pek işe yaramıyor bunlar.
1mpR0sibbLe dedi: Free indirmek yerine debrid siteleri var oralardan Premium hızlarda indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... 1 GB üzeri indirmelerde pek işe yaramıyor bunlar.
1mpR0sibbLe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2018 Mesajlar 1.202 Çözümler 7 14 Mart 2021 #5 Mavi Lotus dedi: 1 GB üzeri indirmelerde pek işe yaramıyor bunlar. Genişletmek için tıkla... Hangi site hakkında konuştuğunuzu bilmiyorum ama benim kullandığım sitede limit yok.
Mavi Lotus dedi: 1 GB üzeri indirmelerde pek işe yaramıyor bunlar. Genişletmek için tıkla... Hangi site hakkında konuştuğunuzu bilmiyorum ama benim kullandığım sitede limit yok.
tefnut Decapat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 685 14 Mart 2021 #6 1mpR0sibbLe dedi: Free indirmek yerine debrid siteleri var oralardan Premium hızlarda indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Valla hocam o siteler acayip sırıtıyor ben virüslüyüm diye onun yerine kazık premiumu almayı yeğlerim.
1mpR0sibbLe dedi: Free indirmek yerine debrid siteleri var oralardan Premium hızlarda indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Valla hocam o siteler acayip sırıtıyor ben virüslüyüm diye onun yerine kazık premiumu almayı yeğlerim.
Mavi Lotus Picopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 768 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #7 1mpR0sibbLe dedi: Hangi site hakkında konuştuğunuzu bilmiyorum ama benim kullandığım sitede limit yok. Genişletmek için tıkla... Paylaşabilir misiniz?
1mpR0sibbLe dedi: Hangi site hakkında konuştuğunuzu bilmiyorum ama benim kullandığım sitede limit yok. Genişletmek için tıkla... Paylaşabilir misiniz?
1mpR0sibbLe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2018 Mesajlar 1.202 Çözümler 7 14 Mart 2021 #8 Our offers - Debrid-Link Upgrade your account to enjoy all features ! debrid-link.com AllDebrid: Premium plans Premium kullanmak istersen bunlar uygun fiyatlı. Mavi Lotus dedi: Paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... https://cbox.turkdown.com Reklamları sıkıcı olabiliyor.
Our offers - Debrid-Link Upgrade your account to enjoy all features ! debrid-link.com AllDebrid: Premium plans Premium kullanmak istersen bunlar uygun fiyatlı. Mavi Lotus dedi: Paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... https://cbox.turkdown.com Reklamları sıkıcı olabiliyor.
Mavi Lotus Picopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 768 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #9 1mpR0sibbLe dedi: Our offers - Debrid-Link Upgrade your account to enjoy all features ! debrid-link.com AllDebrid: Premium plans Premium kullanmak istersen bunlar uygun fiyatlı. https://cbox.turkdown.com Reklamları sıkıcı olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim deneyeceğim.
1mpR0sibbLe dedi: Our offers - Debrid-Link Upgrade your account to enjoy all features ! debrid-link.com AllDebrid: Premium plans Premium kullanmak istersen bunlar uygun fiyatlı. https://cbox.turkdown.com Reklamları sıkıcı olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim deneyeceğim.