Turbonet mağduriyeti

• Konuyu başlatan Staine
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 1.061

Staine

Centipat
Daha fazla  
Geçen ayın 28'inde Turbonet adında bir firmaya ödeme yaptım. 1 yıllık abonelik için 4088 TL ödeme yaptım. Ardından 10 gün geçti ve sisteme giriş yapıp arıza kaydı oluşturdum. Beni aradılar ve ofislerine gidip imza atmamı söylediler. Ofiste çalışanlar bana ödeme yapmadığımı ve banka hesaplarında gözükmediğini söylediler. Üst mertebeye bildirip beni bir daha arayacaklarını söylediler ve bana hesaba gelen parayı bulamazlarsa paramın yanacağı söylendi. Elimde dekont var. Adıma açılmış ve giriş yapabildiğim bir turbonet hesabı var. Hesabımın içinde adresim, telefon numaram, tarifem var. Daha önce böyle bir şey başıma gelmedi. Ne yapabilirim bilen var mı? Eğer çözülmezse nereye başvurabilirim?
basvuru ekranıss.png Inkedxx_LI.jpg WhatsApp Image 2024-10-08 at 19.54.56.jpeg WhatsApp Image 2024-10-08 at 19.54.57 (3)ww.jpeg
WhatsApp Image 2024-10-08 at 20.03.06.jpeg

Son düzenleme:
Direk şikayeti nerden yapayım işte bilmiyorum ki?
Eğer problem çözülmezse direkt savcılığa suç duyurusunda bulunun. Dolandırıcılıktan yaparsanız daha etkili olur. Cimer hakem heyeti falan çok uzun sürüyor ölme eşeğim ölme. Türk Telekom taahhütte belirttiği 35 mbps hızı veremediğimden aboneliği iptal etmek istemiştim. Türk Telekom'la telefonda bağır çağır 1 ayda çözdüm sorunu Cimer'le hakem heyeti 3. ayda falan ancak bir şeyler döndü.

Eğer problem çözülmezse direkt savcılığa suç duyurusunda bulunun. Dolandırıcılıktan yaparsanız daha etkili olur. Cimer hakem heyeti falan çok uzun sürüyor ölme eşeğim ölme. Türk Telekom taahhütte belirttiği 35 mbps hızı veremediğimden aboneliği iptal etmek istemiştim. Türk Telekom'la telefonda bağır çağır 1 ayda çözdüm sorunu Cimer'le hakem heyeti 3. ayda falan ancak bir şeyler döndü.
avukat falan nasıl uğraşıcam bu işlerle ben ;D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı