Turbox Alınır Mı?

• Konuyu başlatan Nuhy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 11.979
Niye öyle diyorsunuz, 1 cigolayt ekran kartı var, 300w POWER SUPPYLE var. Çok güzel bir bundle olmuş. 4 cigolayt rem. Canavar maşallah!

@FantastikTürk @Silinen üye

Şaka bir yana ben bundan daha aşağısını almanı önermem. Biraz parasını biriktirsin en azından bunu alsın arkadaşın. O Turbox çöpü ile CS:GO'yu oynamayı bırak Chrome'da dolaşamazsın.
Hocam sistem iyi yalniz R7 240'i cikar. G4560'in GPU'sunu kullansin. Ileride 1050 TI gibi bir sey takar.

Yeni fark ediyorum @My Man! 5400 RPM HDD koymussun onu 7200 RPM'likle degis.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
[/QUOTE]
Sadece GPU değil, CPU olarak da CS:GO aç bir oyun. Turbox ile imkansız ancak
Hocam sistem iyi yalniz R7 240'i cikar. G4560'in GPU'sunu kullansin. Ileride 1050 TI gibi bir sey takar.

Yeni fark ediyorum @My Man! 5400 RPM HDD koymussun onu 7200 RPM'likle degis.
Ben onu 7200 diye koymuştum. :D Kaçmış arada.

Kesinlikle alınmaz. Ellerindeki parçaları kullanıp yenilenmiş (refurbished) şekilde satıyorlar. i5, i7 yazdığına kanmayın. Windows zor açılıyor.

Niye öyle diyorsunuz, 1 cigolayt ekran kartı var, 300w POWER SUPPYLE var. Çok güzel bir bundle olmuş. 4 cigolayt rem. Canavar maşallah!

@FantastikTürk @Silinen üye

Şaka bir yana ben bundan daha aşağısını almanı önermem. Biraz parasını biriktirsin en azından bunu alsın arkadaşın. O Turbox çöpü ile CS:GO'yu oynamayı bırak Chrome'da dolaşamazsın.
Valla o zaman için iyiymiş şimdi ordaki ram 500 tl oldu arkadaş inşallah toplamıştır şimdi ram i bile ikinci el satsa kar eder

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    1,5 KB · Görüntüleme: 71
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı