- Makaleler
- 5
Hayır.Hocam bir şey soracağım koyduğum fotoğraf bende gözükmüyor sizde gözüküyor mu? @222744 @Salih_Emre
Hayır.Hocam bir şey soracağım koyduğum fotoğraf bende gözükmüyor sizde gözüküyor mu? @222744 @Salih_Emre
Hocam bir şey soracağım koyduğum fotoğraf bende gözükmüyor sizde gözüküyor mu? @222744 @Salih_Emre
Yok o değil bir sıkıntı oldu galiba, neyse boş mesajlarla doldurmayalım konuyu.Kratos fotoğrafı ise evet.
Bende gözükmüyor.Hocam bir şey soracağım koyduğum fotoğraf bende gözükmüyor sizde gözüküyor mu? @222744 @Salih_Emre
5000TL'ye HP veya Asus all in one rahat alınır. Bir turbox aldım .Almaz olaydım.@UMURALP güzel kardeşim o aleti almayı düşünüyorsan bulunduğu sekmeyi yavaşça kapat. Hatta bunu kolay bir şekilde CTRL + W tuşlarıyla yapabilirsin. 5000 TL ye çok daha iyi bir bilgisayar sistem toplarsın. İlla All In One istiyorsan bilemem.
Kuzey köprüsü bozuk. Parayı çöpe attım.2.nesil i-5 işlemcili turbox all in one trx 320 b modelini aldım. Sürekli a disk okuma hatası ve boot hatası veriyor. Bence uzak durun.
5000TL'ye HP veya Asus all in one rahat alınır. Bir turbox aldım .Almaz olaydım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.