Ekran kartını göremedim siz görebildiniz mi?Islemciyi Ryzen 5 2400G ve RAM'leri 16GB yaparsan idare eder sizi.
Ekran kartını göremedim siz görebildiniz mi?Islemciyi Ryzen 5 2400G ve RAM'leri 16GB yaparsan idare eder sizi.
Ekran karti yok sistemde, APU sistem bunlar. Islemcinin icinde ekran birimi oldugu icin sonradan kendiniz bir ekran karti takabilir veya islemciyi satip yeni islemciyle birlikte ekran karti takabilirsiniz. Ekran karti olmadigi icin sistem kotudur demeyin cunku cogu oyunu medium ayarlarda acabiliyor.Ekran kartını göremedim siz görebildiniz mi?
Çok teşekkür ederimEkran karti yok sistemde, APU sistem bunlar. Islemcinin icinde ekran birimi oldugu icin sonradan kendiniz bir ekran karti takabilir veya islemciyi satip yeni islemciyle birlikte ekran karti takabilirsiniz. Ekran karti olmadigi icin sistem kotudur demeyin cunku cogu oyunu medium ayarlarda acabiliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.