Turbox B75 anakarta sahibim. BIOS Update yapmadan önce M.2'ye kurmuştum Windows'u. BIOS Update yaptim. Bir türlü BIOS menüsünde M.2 SSD'yi bulamiyorum o yuzden Windows'u baska SSD'ye kurmak zorunda kaldim. Nasıl bunu çözebilirim?
Turbox B75 anakarta sahibim. BIOS Update yapmadan önce M.2'ye kurmuştum Windows'u. BIOS Update yaptim. Bir türlü BIOS menüsünde M.2 SSD'yi bulamiyorum o yuzden Windows'u baska SSD'ye kurmak zorunda kaldim. Nasıl bunu çözebilirim?
Turboxun kalitesizliği. Aynı sorunu yazdığım makalede de anlattım. Anakart - Sürücüleri Yükle
Burdan anakartınızı bulup eski sürüm var mı diye bakabilirsiniz.
(Makalemde anlattığım dediğim görsel) Bu şekil benim gibi olmayan sürücü görebilirsiniz.
Turbox'un kalitesizliği. Aynı sorunu yazdığım makalede de anlattım. Anakart - Sürücüleri Yükle
Buradan anakartınızı bulup eski sürüm var mı diye bakabilirsiniz.
Eki Görüntüle 1816108
(Makalemde anlattığım dediğim görsel) bu şekil benim gibi olmayan sürücü görebilirsiniz.
arkadaşlar konuyu hortlattım ama rom şeklindeki bios dosyasını bu hataya düşmüş insanlarla paylaşabilirim. bendede aynı anakarttan mevcut bende bios güncelledim. ama pci 8x görüyor sizdedemi öyle.