Hehe, DDR3 işlemci güzelmiş. 2017'de aldığım dandik Casper bilgisayarda bile DDR4 var. İşlemci desen i5 670 midir nedir onu takıyorlar.
Bu sistemde i5 3470 takılmış, yanlış ilanları görüp yazmayın. i5 670 olsa ben bile almam zaten.
Hehe, DDR3 işlemci güzelmiş. 2017'de aldığım dandik Casper bilgisayarda bile DDR4 var. İşlemci desen i5 670 midir nedir onu takıyorlar.
Evet size katılıyorum. İşlemci güzel diyor i7 1. nesil olsa i7 diye alanlardan galiba.Hehe, DDR3 işlemci güzelmiş. 2017'de aldığım dandik Casper bilgisayarda bile DDR4 var. İşlemci desen i5 670 midir nedir onu takıyorlar.
Bu fiyata daha iyi bir hazır sistem varsa linkini atabilir misiniz?
Orda sizin attığınız ilana yönelik dememiş onu bilginiz olsun. Ayrıca i5 3. nesil iyi bir işlemci değil ki ?Bu sistemde i5 3470 takılmış, yanlış ilanları görüp yazmayın. i5 670 olsa ben bile almam zaten.
Bu sistemde i5 3470 takılmış, yanlış ilanları görüp yazmayın. i5 670 olsa ben bile almam zaten.
Orada sizin attığınız ilana yönelik dememiş onu bilginiz olsun. Ayrıca i5 3. nesil iyi bir işlemci değil ki?
Tamam çok güçlü olmasına gerek yok ama çok pahalı. Bu sisteme maksimum 3.000 verilir, ki o bile fazla.Çok güçlü bir bilgisayara ihtiyacım yok, bu tarz olması benim için uygundur tabii.
Çok güçlü bir bilgisayara ihtiyacım yok, bu tarz olması benim için uygundur tabii.
Hocam isterlerse 3000'e 2060'lı sistem satsınlar Turbox ve Izoly gibi markalardan alınmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.