Turbox bilgisayar iade edilmeli mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

soganreis

Hectopat
Arkadaşlar ben bir konu açmıştım Turbox bilgisayar aldım diye. Yazım hatasından dolayı 1 saat uyarı aldım, size yanıt veremedim. Şu an çıldırma derecesindeyim nasıl böyle bir hataya düştüm ben diyorum kendi kendime. Ne yapmalıyım iade mi edeyim bu kadar berbatsa? Turbox sistem nasıldır?

Hocam iade edin paranızı çöpe atmayın. Gerek forumda gerekse internet üzerinde bir sürü olumsuz yorum mevcut. 10 senelik parçaları toplayıp millete oyuncu bilgisayarı diye satıyorlar.

Seri iade et, ülkeden men edilmesi lazım bilgisayar denilmeyen yıkık teknolojilerin.

Benim arkadaşım ilk defa 5000TL i3 9100F, GTX 1660 Super ve 23.8 monitör satıldığını iddia eden atombilişim'den bu ürünü aldı gelen ürünler R7 240 ve 1.nesil i5 işlemciydi, bari hizmet kalitesi iyi olur demek isterdim o bile rezil durumda.

Arkadaşlar ben bir konu açmıştım Turbox bilgisayar aldım diye. Yazım hatasından dolayı 1 saat uyarı aldım, size yanıt veremedim. Şu an çıldırma derecesindeyim nasıl böyle bir hataya düştüm ben diyorum kendi kendime. Ne yapmalıyım iade mi edeyim bu kadar berbatsa? Turbox sistem nasıldır?
İade edin tabii ki daha iyi seçenekler varken niye bunu kullanasınız?

Evet, 1. nesil işlemci ve GT730 gibi artık mazide kalmış bir kartla, bilinmedik marka PSU ve anakartla sorun üstüne sorun yaşamak istemezseniz hemen iade edin.

Edebiliyorsanız edin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı