Turbox bilgisayar neden kötü?

Eski parçalar, yeni dandik üretim, destek garanti vs. işin düşerse anlarsın ki yokmuş öyle bir şey, o fiyatlara daha iyi alternatifler var.

Allah'ım sen bana sabır ver, sabır ver...

Buraya yazıyorum, eğer bir gün moderatör olursam Turbox konusu açan herkesi teker teker banlayacağım.

Neden öyle diyorsun? Arkadaş Turbox en iyisi gibi bir şey söylemiyor. Sadece bilmiyor yangına körükle gitmek yerine mantıklı cevap verin.

Allah'ım sen bana sabır ver, sabır ver...

Buraya yazıyorum, eğer bir gün moderatör olursam TurboX konusu açan herkesi teker teker banlayacağım.
@363436 Parti kur oy verelim reis (!) Bu arada soruya gelirsek cevabı kesinlikle makyajlı donanım. Adam i7 diyor, harbi de i7, ama kaçıncı nesil? Adam kendi kartını söylüyor ama güvenli mi bilemiyorsun. Ucuz bir şey alıyorsun sakın ondan yüksek bir performans bekleme.

Neden öyle diyorsun? Arkadaş Turbox en iyisi gibi bir şey söylemiyor. Sadece bilmiyor yangına körükle gitmek yerine mantıklı cevap verin.

Yazması gereken tek şey şu "TurboX". Bunu Technopat'a yazdığı zaman karşısına zibilyon tane cevap gelecek.

Araştırmayı öğrenip forumu çöplüğe çevirmemekle başlayabilir.

Forumu neden çöplüğe çeviriyor? Araştırmak ve buraya sormakta aynısı değil mi insanlar zaten soru sormak için açıyor. Rahatsız oluyorsan bakma konuya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…