Eki Görüntüle 736525
Yanlış çöpü koymuşsun.
Yazık kafana...Merhaba dostlar, Turbox bilgisayarın kötü olduğunu duydum fakat sebebini hala bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Allah'ım sen bana sabır ver, sabır ver...
Buraya yazıyorum, eğer bir gün moderatör olursam Turbox konusu açan herkesi teker teker banlayacağım.
Araştırmayı öğrenip forumu çöplüğe çevirmemekle başlayabilir.Neden öyle diyorsun? Arkadaş Turbox en iyisi gibi bir şey söylemiyor. Sadece bilmiyor yangına körükle gitmek yerine mantıklı cevap verin.
@363436 Parti kur oy verelim reis (!) Bu arada soruya gelirsek cevabı kesinlikle makyajlı donanım. Adam i7 diyor, harbi de i7, ama kaçıncı nesil? Adam kendi kartını söylüyor ama güvenli mi bilemiyorsun. Ucuz bir şey alıyorsun sakın ondan yüksek bir performans bekleme.Allah'ım sen bana sabır ver, sabır ver...
Buraya yazıyorum, eğer bir gün moderatör olursam TurboX konusu açan herkesi teker teker banlayacağım.
Neden öyle diyorsun? Arkadaş Turbox en iyisi gibi bir şey söylemiyor. Sadece bilmiyor yangına körükle gitmek yerine mantıklı cevap verin.
Araştırmayı öğrenip forumu çöplüğe çevirmemekle başlayabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.