Turbox bilgisayar neden kötü?

Eski parçalar, yeni dandik üretim, destek garanti vs. işin düşerse anlarsın ki yokmuş öyle bir şey, o fiyatlara daha iyi alternatifler var.

Allah'ım sen bana sabır ver, sabır ver...

Buraya yazıyorum, eğer bir gün moderatör olursam Turbox konusu açan herkesi teker teker banlayacağım.

Neden öyle diyorsun? Arkadaş Turbox en iyisi gibi bir şey söylemiyor. Sadece bilmiyor yangına körükle gitmek yerine mantıklı cevap verin.

Neden öyle diyorsun? Arkadaş Turbox en iyisi gibi bir şey söylemiyor. Sadece bilmiyor yangına körükle gitmek yerine mantıklı cevap verin.
Araştırmayı öğrenip forumu çöplüğe çevirmemekle başlayabilir.

Allah'ım sen bana sabır ver, sabır ver...

Buraya yazıyorum, eğer bir gün moderatör olursam TurboX konusu açan herkesi teker teker banlayacağım.
@363436 Parti kur oy verelim reis (!) Bu arada soruya gelirsek cevabı kesinlikle makyajlı donanım. Adam i7 diyor, harbi de i7, ama kaçıncı nesil? Adam kendi kartını söylüyor ama güvenli mi bilemiyorsun. Ucuz bir şey alıyorsun sakın ondan yüksek bir performans bekleme.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı