DonanImFikir Femtopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 47 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2020 #51 Düşük donanım. Düşük kalite. Yüksek fiyat. Bu yüzden Turbox önermiyoruz.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.669 Makaleler 21 Çözümler 97 13 Kasım 2020 #52 alyhisa dedi: Forumu neden çöplüğe çeviriyor? Araştırmak ve buraya sormakta aynısı değil mi insanlar zaten soru sormak için açıyor. Rahatsız oluyorsan bakma konuya. Genişletmek için tıkla... Her gün Turbox konusu açılırsa çöplüğe çevrilmiş sayılır. 6-10 sayfa millet mesajını kasıyor bu tarz konularda sadece.
alyhisa dedi: Forumu neden çöplüğe çeviriyor? Araştırmak ve buraya sormakta aynısı değil mi insanlar zaten soru sormak için açıyor. Rahatsız oluyorsan bakma konuya. Genişletmek için tıkla... Her gün Turbox konusu açılırsa çöplüğe çevrilmiş sayılır. 6-10 sayfa millet mesajını kasıyor bu tarz konularda sadece.
3 321147 Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 3.898 Makaleler 6 Çözümler 19 13 Kasım 2020 #53 FalconPolat dedi: Her gün Turbox konusu açılırsa çöplüğe çevrilmiş sayılır. 6-10 sayfa millet mesajını kasıyor bu tarz konularda sadece. Genişletmek için tıkla... Tamam. Haklısın da belki bilmiyordur.
FalconPolat dedi: Her gün Turbox konusu açılırsa çöplüğe çevrilmiş sayılır. 6-10 sayfa millet mesajını kasıyor bu tarz konularda sadece. Genişletmek için tıkla... Tamam. Haklısın da belki bilmiyordur.
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.212 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2020 #54 Bu TurboX konuları sadece Sosyal üyelerinin gereksiz tartışmasına yol açıyor galiba.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 13 Kasım 2020 #55 Çünkü adını sevmiyorum en başta.
3 363436 Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.305 Çözümler 8 13 Kasım 2020 #56 Bakın bu konular sıktı artık. Adamın tek yazması gereken şey "Ara" butonuna tıklayıp TurboX yazmak. Yeter yahu. Sıkıldım bu konulardan.
Bakın bu konular sıktı artık. Adamın tek yazması gereken şey "Ara" butonuna tıklayıp TurboX yazmak. Yeter yahu. Sıkıldım bu konulardan.
alyhisa Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.026 Makaleler 2 Çözümler 8 13 Kasım 2020 #57 363436 dedi: Bakın bu konular sıktı artık. Adamın tek yazması gereken şey "Ara" butonuna tıklayıp TurboX yazmak. Yeter yahu. Sıkıldım bu konulardan. Genişletmek için tıkla... Evet, bende daha da mesaj atmayacağım bu konulara.
363436 dedi: Bakın bu konular sıktı artık. Adamın tek yazması gereken şey "Ara" butonuna tıklayıp TurboX yazmak. Yeter yahu. Sıkıldım bu konulardan. Genişletmek için tıkla... Evet, bende daha da mesaj atmayacağım bu konulara.
Electrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 1.012 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2020 #58 İzoly Bilgisayar on Instagram: "Efsane Kasım ayı boyunca izoly metrobüslerde ‼️ #istanbul" 114 likes, 7 comments - izolypc on November 13, 2020: "Efsane Kasım ayı boyunca izoly metrobüslerde ‼️ #istanbul". www.instagram.com Birde reklam yapıp milleti kandırıyorlar.
İzoly Bilgisayar on Instagram: "Efsane Kasım ayı boyunca izoly metrobüslerde ‼️ #istanbul" 114 likes, 7 comments - izolypc on November 13, 2020: "Efsane Kasım ayı boyunca izoly metrobüslerde ‼️ #istanbul". www.instagram.com Birde reklam yapıp milleti kandırıyorlar.
Muhammet_Mustafa Decapat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 644 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Canlı Derste... Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bruh Çekicisi 15 Kasım 2020 #59 Electrix dedi: İzoly Bilgisayar on Instagram: "Efsane Kasım ayı boyunca izoly metrobüslerde ‼️ #istanbul" 114 likes, 7 comments - izolypc on November 13, 2020: "Efsane Kasım ayı boyunca izoly metrobüslerde ‼️ #istanbul". www.instagram.com Birde reklam yapıp milleti kandırıyorlar. Genişletmek için tıkla... Reklam yapma hakkına sahip, siz kanmayacaksınız...
Electrix dedi: İzoly Bilgisayar on Instagram: "Efsane Kasım ayı boyunca izoly metrobüslerde ‼️ #istanbul" 114 likes, 7 comments - izolypc on November 13, 2020: "Efsane Kasım ayı boyunca izoly metrobüslerde ‼️ #istanbul". www.instagram.com Birde reklam yapıp milleti kandırıyorlar. Genişletmek için tıkla... Reklam yapma hakkına sahip, siz kanmayacaksınız...
S soganreis Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 41 14 Aralık 2020 #60 363436 dedi: Allah'ım sen bana sabır ver, sabır ver... Buraya yazıyorum, eğer bir gün moderatör olursam Turbox konusu açan herkesi teker teker banlayacağım. Genişletmek için tıkla... Sakin abi, arkadaş bana kalırsa Turbox dolandırıcılığından habersiz. Bak dostum i7 1. nesil işlemcileri koyuyorlar ve insanlar bunları i7 olduğu için iyi sanıyor.
363436 dedi: Allah'ım sen bana sabır ver, sabır ver... Buraya yazıyorum, eğer bir gün moderatör olursam Turbox konusu açan herkesi teker teker banlayacağım. Genişletmek için tıkla... Sakin abi, arkadaş bana kalırsa Turbox dolandırıcılığından habersiz. Bak dostum i7 1. nesil işlemcileri koyuyorlar ve insanlar bunları i7 olduğu için iyi sanıyor.