_RastgeleAdam Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 1.622 Makaleler 1 Çözümler 1 21 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar, benim PC'm Turbox diye kasıyor. i5 650, GT 730 da ekran kartı. İşletim sistemi ve ekran kartı değiştirirsem düzeltir mi?
Arkadaşlar, benim PC'm Turbox diye kasıyor. i5 650, GT 730 da ekran kartı. İşletim sistemi ve ekran kartı değiştirirsem düzeltir mi?
detista Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.285 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 21 Ocak 2021 #11 Keşke sistemi almadan önce konu açıp yardım isteseydin. Sırf işlemcisi 11 yıllık zaten. Artı 0 Eksi
KS KS _RastgeleAdam Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 1.622 Makaleler 1 Çözümler 1 21 Ocak 2021 #12 Schentienel dedi: İşlemciyi değiştirmen için uygun soketli anakart almalısın. Kısacası her bileşeni değiştirmelisin. Turbox pişmanlıktır. Genişletmek için tıkla... Ha yani işlemci ve ekran kartı alsam yine kasar? Artı 0 Eksi
Schentienel dedi: İşlemciyi değiştirmen için uygun soketli anakart almalısın. Kısacası her bileşeni değiştirmelisin. Turbox pişmanlıktır. Genişletmek için tıkla... Ha yani işlemci ve ekran kartı alsam yine kasar?
Schentienel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 3.019 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2021 #13 Silinen üye dedi: Ha yani işlemci ve ekran kartı alsam yine kasar? Genişletmek için tıkla... Anakartına uygun işlemci alman gerek. Anakartıın değiştirmeden bir upgrade bir işe yaramaz. Diyelimki değiştirdin PSU değişmen gerekecek. Ram değişeceksin. Zaten bileşen kalmadı. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Ha yani işlemci ve ekran kartı alsam yine kasar? Genişletmek için tıkla... Anakartına uygun işlemci alman gerek. Anakartıın değiştirmeden bir upgrade bir işe yaramaz. Diyelimki değiştirdin PSU değişmen gerekecek. Ram değişeceksin. Zaten bileşen kalmadı.