Turbox markası nasıldır?

Buyur kardeşim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Reis çocuğa çok gıcık oldum. Birşey bilmeden savunuyor. Zula ile test yapıyor. Klavyenin mavi olmasını savunuyor. Ve çok büyük ihtimalle pişman olmuştur yada gelecekte bu videoyu yaptığı için çok pişman olur.

Reis çocuğa çok gıcık oldum. Birşey bilmeden savunuyor. Zula ile test yapıyor. Klavyenin mavi olmasını savunuyor. Ve çok büyük ihtimalle pişman olmuştur yada gelecekte bu videoyu yaptığı için çok pişman olur.
Bende gıcık oldum, videonun sonunda sürpriz var, sonuna bak derim :D.

Merhabalar,
Öncelikle iyi günler diliyorum. Benim Turbox PC'ler hakkında kısa bir sorum olacaktı.
Her Turbox bilgisayar kötü mü?
Örnek verecek olursam i5 4440, 8 GB RAM, 240 GB SSD ve GTX1050 Ti'lı sistemleri bulunuyor.
Bu sistemler kötü müdür?
Açıkçası bir yakınımıza almayı düşünüyoruz. Sizin bu PC hakkındaki görüşleriniz nelerdir.
Cevaplarsanız çok mutlu olurum, herkese iyi günler dilerim.
Aman hiç yaklaşmayın kısa bi süre kullanırsınız sonra kalitesizliğini her şekilde gösterir.
Isınma sorunu olur ekran kartının fanı durur ona bi ton para verirsiniz sonra PSU patlar Allah korusun.

C4 bomba olarak kullanmak amaçlı PSU sunu alabilirsiniz mesela
:D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı